Bedrijven  

Meer kwaliteitsbeleving voor de buitenruimtes bij bedrijven

Een belangrijk onderdeel van een kantoor of (t)huis is de buitenruimte. Door meer aandacht te besteden aan de tuinen, terrassen of bedrijfsentree van bedrijven verhoogt u de kwaliteitsbeleving van uw onderneming of woningbouwproject. Goed ontworpen binnentuinen en terrassen bieden inspiratie, een plek om te ontspannen en de mogelijkheid om de woon- en werkruimte te vergroten. Daarbij komt dat buitenruimtes bij uitstek gelegenheid bieden om in te spelen op de maatschappelijke behoefte aan meer groen in de stad.

Vastgoed en woningbouw

U werkt iedere dag werkt aan de ontwikkeling of het beheer van huizen, appartementen en kantoren. Wij ervaren met regelmaat dat bij de oplevering van appartementen of nieuwbouwwoningen alles is geregeld, behalve de inrichting van de buitenruimte.

Dat kopers en huurders behoefte hebben aan hoogwaardige afwerking en inrichting van hun terras of tuin hebben wij gezien bij New Babylon en De Reder in Den Haag, De Tuinen van Sion in Rijswijk, Park16hoven en New Orleans in Rotterdam. Door meer aandacht te besteden aan het ontwerp en afwerking van uw buitenruimtes realiseert u een kwaliteitsverbetering en een stimulans in de verkoop of verhuur van uw vastgoed.

Door onze tuin- en landschapsarchitecten in een vroegtijdig stadium van uw ontwikkelingstraject te betrekken, kunnen we u helpen om een duurzame kwaliteitsverbetering realiseren. Wij ontwerpen en detailleren voor u de gemeenschappelijke en individuele buitenruimtes en ontzorgen u en uw kopers door een professionele uitvoeringsbegeleiding, realisatie en onderhoudsservice. Lees hier verder over de mogelijkheden voor vastgoed en woningbouw.

15.0004_A

Scholen en kinderopvang

U bent verantwoordelijk voor de inrichting en het beheer van de buitenruimte van uw basisschool, BSO of kinderopvang. Wij vinden dat een schoolplein of speelplaats veel meer is dan een plek voor pauze en frisse buitenlucht. Wij zien het schoolplein als een integraal onderdeel van uw school. De buitenruimte biedt mogelijkheden voor een gezonde spelaanleiding, meer natuurbeleving (groen schoolplein), maar ook ruimte voor rustplekken waar kinderen samen kunnen ‘chillen’.

Indien u een renovatie of ingreep van een schoolplein overweegt, dan komen we graag onze kennis en ervaringen met u delen. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we uw wensen, denken we mee in mogelijkheden en overleggen een stappenplan om tot het gewenste schoolplein te komen. Veiligheid, spelaanleiding en natuur staan daarbij centraal. Lees hier verder over de mogelijkheden voor scholen en kinderopvang.

14.0008_B

Architecten, hoveniers en retailers

Als tuin- en landschapsarchitect, terreininrichter of hovenier streeft u naar een kwalitatief hoogwaardige afwerking van uw project met materialen die bestand zijn tegen de weersinvloeden. House of Green is als agent verantwoordelijk voor de verdeling van Eternit, Flora en Esthec. De plantenbakken van Eternit en Flora en terrasplanken van Eshtec onderscheiden zich door kwaliteit, duurzaamheid en een natuurlijke uitstraling. Indien u interesse heeft in een van deze merken, neem dan contact op.

Contact

Voor een meer informatie of een vrijblijvende adviesafspraak kunt u contact opnemen met de medewerkers van House of Green via tuinwinkel@houseofgreen.nl of 070-7370747

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Adviesafspraken in overleg en op locatie