Agentschappen  

Agentschappen in Nederland

House of Green is agent in Nederland voor hoogwaardige internationale designmerken potten, plantenbakken en terrasplanken. Wij zijn verantwoordelijk voor de verdeling en verkoop van de merken Flora en Esthec.

FLORA

Flora_Z
Flora Design

De combinatie van moderne technieken, het gebruik van hoogwaarde materialen en een eigen gevoel voor vorm en ontwerp maken de plantenbakken, trellisschermen en windschermen van FLORA bijzonder. Al sinds 1875 heeft het familiebedrijf FLORA zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en het fabriceren van kwalitatief hoogwaardige tuinbenodigdheden.

FLORA heeft een uitgebreide collectie van dubbelwandige plantenbakken voor binnen en buiten, waarbij een speciale een inzet de juiste bescherming biedt voor de planten. Naast plantenbakken heeft FLORA ook verschillende trellisschermen en windschermen, allemaal leverbaar in een grote variëteit aan maten en kleuren. Maatwerk oplossingen, bijvoorbeeld voor hotels en winkelcentra, behoren bij FLORA zeker ook tot de mogelijkheden.

Architecten en dealers

De collecties van deze merken kunnen worden toegepast door architecten of als geheel worden opgenomen door een select aantal dealers in Nederland. Bent u een architect, hovenier of speciaalzaak en geïnteresseerd in een van de producten van deze merken?

Voor een meer informatie of een vrijblijvende adviesafspraak kunt u contact opnemen via info@houseofgreen.nl of 070-7370747

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Adviesafspraken in overleg en op locatie