Projectinrichting  

Projectinrichting voor horeca en kantoor

Voor uw horeca bedrijfsterras is het een uitdaging om de optimale mix te vinden van capaciteit en uitstraling. Het terras is het visitekaartje van uw bar of restaurant of een plek waar uw medewerkers en gasten zich helemaal op het gemak moeten voelen. Het ontwerp en de inrichting van uw terras wilt u daarbij laten het interieur van uw bar, restaurant of kantoor binnen.

House of Green is specialist op het gebied van ontwerp en inrichting van buitenruimtes. Wij kijken verder dan alleen het plaatsen van comfortabel terrasmeubilair. Bij House of Green vindt u totaaloplossingen die u de zorg voor uw terras buiten uit handen nemen.

Omdat geen terras hetzelfde is vertalen we uw wensen, al dan niet aan de hand van een aantal moodboards, tot een concept ontwerp waarbij rekening wordt gehouden sfeer, routing, zicht en beschutting. Vervolgens werken we alles uit tot een definitief ontwerp met een inrichtingsvoorstel van passende tuinmeubelen, plantenbakken, schaduwoplossingen en beplantingen.

Wij werken met een uitgebreid assortiment producten voor de ideale terrasinrichting. Onze kwalitatieve tuinmeubelen (o.a. Gloster, Emu en Oasiq) en plantenbakken (o.a. Eternit en Flora) zijn ideaal voor de inpassing van maatwerk oplossingen op kleine en grote schaal. Onze merken zijn stijlvol, robuust en kunnen op maat aangepast worden naar uw wensen. House of Green heeft een aantal projecten ingericht op diverse locaties in het land waaronder Restaurant Milu en Park Vijverburg.

Oasiq_L

Contact

Voor meer informatie of een vrijblijvende adviesafspraak kunt u contact opnemen via info@houseofgreen.nl of 070-7370747

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Adviesafspraken in overleg en op locatie