Vastgoed en woningbouw  

Met House of Green creëert u meerwaarde voor uw vastgoed

U werkt iedere dag werkt aan de ontwikkeling of het beheer van huizen, appartementen en kantoren. Wij ervaren regelmatig dat bij de oplevering van nieuwbouwprojecten alles is geregeld, behalve de inrichting van de individuele buitenruimte. Ook de gemeenschappelijke buitenruimtes zoals dakterrassen en binnentuinen worden vaak niet optimaal benut. Door meer aandacht te besteden aan het ontwerp en de afwerking van uw buitenruimtes kunt u een kwaliteitsverbetering en een stimulans realiseren in de verkoop of verhuur van uw vastgoed.

Ontwerp, uitvoeringsbegeleiding en realisatie

GWMLvo_Z
Planontwikkeling Waaijer Projectrealisatie

Door de tuin- en landschapsarchitecten van House of Green in een vroegtijdig stadium van het ontwikkelingstraject te betrekken, kunnen we een duurzame kwaliteitsverbetering realiseren bij het ontwerp van de entree, binnentuinen en dakterrassen. Aanvullend daarop kunnen we partners en kopers ontzorgen door een professionele kopersbegeleiding.

Afhankelijk van uw eigen ideeën en visie zijn diverse mogelijkheden en varianten denkbaar waarbij House of Green meewerkt aan de kwaliteitsverbetering van uw vastgoed. Met een ervaren team van tuinarchitecten, stedenbouwkundigen en projectmanagers kunnen we, al dan niet samen met de architect, de gewenste buitenruimtes realiseren. Wij vervaardigen daarbij het ontwerp, verzorgen de uitvoeringsvoorbereiding en begeleiden het uitvoerder bij realisatie.

Kopersbegeleiding

16.0347_Z
Kopersbegeleiding Tuinen van Sion

Voor een optimaal rendement van onze kopersbegeleiding kunt u ons het beste in een vroeg stadium betrekken bij het ontwerp van de appartementen en de buitenruimte. Hierbij kunnen onze tuinarchitecten u waardevol advies geven over behoeftes vanuit de markt en duurzame oplossingen. Vervolgens maken we ter inspiratie een aantal concept ontwerpen voor de buitenruimte.

Gezamenlijk bepalen we de precieze aard van onze samenwerking en afhankelijk daarvan maken wij uitgewerkte plattegronden, met 3D impressies en een selectie van beplantingen en materialen passend bij de locatie en uitstraling van het gebouw. Tijdens verkoop onderhouden wij het contact met de koper en het bouwteam om de buitenruimte goed en tijdig naar wens opgeleverd te krijgen.

Portfolio

Dat kopers en huurders behoefte hebben aan hoogwaardige afwerking en inrichting van hun terras of tuin hebben wij gezien bij New Babylon en De Reder in Den Haag, De Tuinen van Sion in Rijswijk, Park16hoven en New Orleans in Rotterdam. Voor een indruk verwijzen wij u graag naar ons portfolio.

Contact

Voor een meer informatie of een vrijblijvende adviesafspraak kunt u contact opnemen met Sjoerd Keer via info@houseofgreen.nl of 070-7370747

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Adviesafspraken in overleg en op locatie