Gloster  

Met Gloster opent u de deuren naar uw tuin of terras en verbindt u binnen met buiten. Met een tijdloos design zet u toon. De tuinmeubelen zijn gemaakt van alleen de allerbeste materialen en technieken en hebben als doel om u van de speciale momenten buiten te laten genieten. Gloster werkt met een aantal wereldberoemde ontwerpers om tijdloos tuinmeubilair te creëren. Zodra een concept is goedgekeurd, werken ontwerpers en vakmensen nauw samen bij de ontwikkeling in de fabriek om de ontwerpen te verfijnen.

Historie

De historie van dit exclusieve merk gaat terug naar West-Afrika in 1960. Door de toegenomen vraag en de toegang tot plantage teak leidde is de productie verschoven naar Indonesië. Nog steeds wordt er iedere dag met dezelfde passie, trots en overtuiging gewerkt aan de tuinmeubelen waarbij Gloster als doel heeft om het mooiste tuinmeubilair ter wereld te ontwerpen.

Een compleet assortiment

Bij House of Green kunt u het complete assortiment van Gloster bestellen. Van de prijswinnende series voor outdoor lounge Grid, Tray en Vista, tot aan de luxe tuintafels uit de series Carver, Split en Whirl. Ook de nieuwe Bay serie van Gloster vindt u bij ons.

Vakmanschap en trots

Gloster en vakmanschap gaan hand in hand. De tuinmeubelen zijn niet het resultaat van willekeurige massaproductie, maar van menselijke handen en oog voor detail. Iedere afgeronde hoek, elk gewricht en de kwaliteit van het tuinmeubilair is het resultaat van de kennis en kunde van vaklui. Alle ambachtslieden in de fabrieken van Gloster zijn trots op hun vermogen om hout en stoffering te verwerken.

Traditie en vooruitgang

Gloster is gebonden aan zowel de geschiedenis en traditie. Daarbij is het belangrijk dat klanten zichzelf verbonden voelen met de meubels die ze kopen. Vandaag de dag is staat Gloster bekend om zijn innovatieve ontwerpen en toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals rvs, aluminium en de beste stiffen voor buiten.

Transparantie en eerlijkheid

Bij Gloster zijn ze zich heel goed bewust van de invloed die het kappen van bomen op onze omgeving heeft. Daarom kappen ze alleen bomen die ze zelf geplant hebben. Elke boom die wordt gekapt werd in de grond geplaatst door een van de werknemers. Een teak boom heeft een levensduur van minstens 50 jaar en het hout kan altijd terug naar haar oorsprong opgespoord kunnen worden. Gloster hecht veel waarde aan het vertrouwen van klanten en streeft er naar de wereld met het respect te behandelen.

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Adviesafspraken in overleg en op locatie