Oasiq  

De tuinmeubelen van OASIQ maken het buitenleven tot een waar genot. Deze nieuwe collectie buitenmeubilair brengt de hoogtijdagen van design tuinmeubelen weer tot leven. OASIQ tuinmeubelen zijnsterk geïnspireerd door de natuur en worden met zorg gemaakt om iedereen optimaal te laten genieten. De functioneel en origineel ontworpen meubels dragen kwaliteit zeer hoog in het vaandel.

Geïnspireerd door de natuur

OASIQ tuinmeubilair verbindt mensen om de schoonheid van hun omgeving. De eenvoudige elegantie van eigen creaties van de natuur is altijd de bron van onze inspiratie. Gelukkig voor ons , is het geheim van de natuur eeuwen geleden ontgrendeld . De schoonheid van de spiraal patroon gemaakt door de centrale cluster van roosjes een zonnebloem wordt uitgedrukt door de gulden snede . Deze verhouding is de sleutel tot vormen die aangenaam zijn om te zien en is het fundament van onze aanpak.

Gemaakt voor mensen

OASIQ gaat over het verrijken van de mensen ervaren van het buitenleven gepassioneerd. Wij zijn van mening dat een aantrekkelijke buitenruimte, ontworpen met aandacht voor detail, bijdraagt ​​aan het gevoel van welzijn. Door het creëren van mooi en uniek outdoor meubilair dat de eenvoudige elegantie van eigen creaties van de natuur weerspiegelt, wil OASIQ u verleiden om mee te gaan op hun reis van inspiratie. Een reis naar de manier waarop het buitenleven is bedoeld om te worden ontdekt. Gemaakt voor mensen.

Designers

OASIQ werkt met gevestigde en talentvolle designers, zoals Gijs Papvoine (Maro), Hans Daalder (Diuna en Corail), Hugo de Ruiter (Attol en Yland), Mark Gabbertas (Sandur, Machar, Coco en Serac). Iedere designer met verschillende achtergrond en invalshoeken. Of het nu voor een eenmalig project is of als onderdeel van een blijvende collectie, deze samenwerkingsverbanden leiden tot gedurfde, ambitieuze tuinmeubelen. Door creativiteit en discussie weet OASIQ ontwerpen te maken die er altijd in slagen om elegantie en uitstraling te combineren met comfort. Strakke lijnen met duurzame materialen en een optimaal gebruiksgemak.

Compleet assortiment

Bij House of Green vindt u het complete assortiment OASIQ tuinmeubelen en kunt u op uw gemak de tuinstoelen en tuintafels bekijken en uitproberen. In onze showroom vindt u de prijswinnende Sandur en Coco collectie, passend bij de uitgebreide mogelijkheden van de Attol koffietafels. Ook de tuintafels uit de Reef, Machar, Ceru en Serac collectie kunt u bij ons bekijken, evenals de Diuna en Corail. Wij adviseren u graag over onze met zorg geselecteerde collectie tuinmeubelen van OASIQ.

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Adviesafspraken in overleg en op locatie