Concept  

Uniek winkelconcept voor groen in de stad

Door mensen en bedrijven te inspireren met tuinideeën, oplossingen dichtbij te brengen en ze volledig te ontzorgen verlagen we drempel om met de eigen tuin of terras aan de slag te gaan.

Door een tuinontwerpbureau en een tuinwinkel in de stad te combineren nemen we de drempel weg voor mensen die op een vrijblijvende manier kennis willen maken met onze werkwijze.

Vanuit de tuinwinkel delen we onze kennis, laten we voorbeelden zien en helpen wij mensen en bedrijven met een tuinontwerp op maat. Het idee van een tuinwinkel in de stad versterkt het gevoel van bereikbaarheid, doordat mensen op ieder gewenst moment van opening de winkel binnen kunnen lopen met een vraag, opmerking of om rustig even rond te kijken. De bereikbaarheid van een oplossing voor de eigen tuin wordt versterkt door transparant en duidelijk te zijn over de tariefstelling van onze maatwerk dienstverlening. Verder laten we in de tuinwinkel van House of Green de laatste trends op het gebied van tuininrichting zien en hebben we originele kleine tuinproducten die leuk zijn om cadeau te geven.

HouseOfGreen-site

Ons team adviseert u graag over hoe onze met zorg geselecteerde tuinmeubelen en potten die een extra beleving kunnen geven aan uw buitenruimte. Naast onze uitgebreide collectie tuinmeubelen en potten vindt u in onze tuinwinkel ook andere producten voor de aankleding en verzorging van uw tuin, terras of balkon.

Naast de ontwerpstudio en tuinwinkel hebben we ook een webshop. Hiermee zorgen we er voor dat we 24/7 bereikbaar zijn en brengen we onze oplossingen letterlijk tot in de tuin.

 

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Adviesafspraken in overleg en op locatie