Missie  

Meer leven in de stadstuin

House of Green heeft als missie om de leefbaarheid in de stad te vergroten door meer planten en bomen naar de stadstuinen en stedelijke buitenruimtes te brengen.

Wij zien mensen in de stad, vitaal en jong van geest, die het maximale uit hun leven willen halen. Deze mensen hebben toegang tot praktisch alles en zijn op zoek naar ervaringen over heel de wereld. Naarmate ze meer ervaringen hebben opgedaan, merken ze het verschil op tussen ‘waardevolle’ en ‘ kunstmatige’ belevingen. Ze worden zich bewust van het leven om hen heen en willen dat bewustzijn doorvertalen naar hun leven in de stad.

Meer planten, bomen en struiken zorgen voor een beter leefklimaat in de stad. Het helpt tegen stedelijke uitdagingen zoals hittestress en slechte waterabsorptie. Mensen in de stad zijn zich hier bewust van en geven aan meer contact met de natuur in de eigen leefomgeving belangrijk te vinden. Maar door individuele ambities, keuzestress en een gebrek aan kennis wordt toch uit nog regelmatig gekozen voor de ogenschijnlijk makkelijke oplossing van een tuin met alleen bestrating.

Omdat we zien dat de wensen en behoeften van deze mensen in de stad en de producten en diensten van traditionele tuincentra steeds verder uiteen lopen hebben wij besloten om met een passende oplossing te komen. Door mensen te inspireren om het maximale uit hun eigen tuin of terras te halen, oplossingen binnen handbereik te brengen en mensen volledig te ontzorgen helpen we om de stedelijke buitenruimtes leefbaar te maken. In eerste instantie voor de bewoner of gebruiker zelf, maar ook voor de vogels en het leven om ons heen.

Bloemen_A

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Adviesafspraken in overleg en op locatie