Team  

Creativiteit en ervaring

Het team van House of Green bestaat uit tuinontwerpers, tuin- en landschapsarchitecten (bnt), stedenbouwkundig architecten en beplantingsspecialisten. Ieder met zijn of haar eigen expertise en ervaring. Wij geloven in samenwerking door kennis en ervaring met elkaar te delen.

Onze mensen specialiseren zich op het ontwerpen en inrichten van buitenruimtes in de stad. Dat varieert van een klein balkon tot een groot schoolplein, of van een voortuin met fietsenhok tot aan een dakterras met gevelgroen. Omdat iedere opgaaf maatwerk is, selecteren per project de juiste persoon, of een combinatie van expertises.

Inge van der Ploeg
Inge van der Ploeg - Tuinontwerper

Inge van der Ploeg (tuinontwerper en stedenbouwkundig architect)

Inge is tuinontwerper bij House of Green en is ruim ervaren in het ontwerpen van stadstuinen en buitenruimtes voor kinderdagcentra. Zij is afgestudeerd als Stedenbouwkundig Architect aan de TU Delft en al tijdens haar studie heeft zij zich gericht op het ontwerpen van kleinschalige buitenruimtes. Zij is afgestudeerd op het ontwerp van stadstuinen. Na een periode binnen het bouwbedrijf van haar familie te hebben gewerkt is Inge nu dagelijks in de tuinwinkel aan het Noordeinde waar zij haar passie voor ruimtelijk ontwerp en natuur in de praktijk brengt.

Farhana Rasheed
Farhana Rasheed - Stagiaire

Farhana Rasheed (tuinontwerp-stagiaire)

Farhana is stagiaire bij House of Green. Zij studeert Tuin-, en Landschapsinrichting in Velp en zit in haar laatste jaar. Mensen, planten en ontwerpen zijn haar passies. Bij House of Green is ze met veel enthousiasme bezig met alle drie. Haar droom is zich te ontwikkelen tot een creatieve en eigenzinnige tuinontwerpster.

Thijs Peterka
Thijs Peterka - Tuinontwerper

Thijs Peterka (tuinontwerper)

Thijs is sinds de zomer van 2016 tuinontwerper bij House of Green. Na het afronden van zijn studie Urban Design aan de Academie Stedenbouw in Breda heeft Thijs verschillende ontwerpopdrachten vervuld voor het Campina Collectief. Thijs omschrijft zichzelf als filosofisch ingesteld, nieuwsgierig met een breed interesseveld. Bij House of Green wil hij zijn interesse, kennis en ervaring in het tuinontwerpen van stedelijke buitenruimtes verder ontwikkelingen en in de praktijk brengen.

House of Green Partners

Met een selecte groep van ervaren tuin- en landschapsarchitecten, tuinontwerpers en stedenbouwkundig ingenieurs en vastgoed consultants werken wij aan het vergroenen van buitenruimtes in de stad. Doordat ieder zijn eigen expertise, aanpak en ervaring heeft weten we elkaar te versterken. Dat maakt ons team uniek en zorgt er voor dat we voor al onze klanten oplossingen op maat kunnen leveren. Een aantal partners met wie we zeer regelmatig samenwerking zijn: Renee Santema (tuin- en landschapsarchitect – Den Haag), Mirella Schout (tuin- en landschapsontwerper – Rotterdam), Katarina Brandt (tuin- en landschapsarchitect – Amsterdam) en Aleid Westenberg (tuinontwerper – Den Haag).

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag, dinsdag en woensdag: open op afspraak
Donderdag en vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Adviesafspraken in overleg en op locatie