Team  

Creativiteit en ervaring

Het team van House of Green bestaat uit tuinontwerpers, tuin- en landschapsarchitecten (bnt), stedenbouwkundig architecten en beplantingsspecialisten. Ieder met zijn of haar eigen expertise en ervaring. Wij geloven in samenwerking door kennis en ervaring met elkaar te delen.

Onze mensen specialiseren zich op het ontwerpen en inrichten van buitenruimtes in de stad. Dat varieert van een klein balkon tot een groot schoolplein, of van een voortuin met fietsenhok tot aan een dakterras met gevelgroen. Omdat iedere opgave maatwerk is, selecteren wij per project de juiste persoon, of een combinatie van expertises.

Thijs Peterka
Thijs Peterka - Tuinontwerper

Thijs Peterka (Tuinontwerper)

Thijs is sinds de zomer van 2016 werkzaam als tuinontwerper bij House of Green. Na het afronden van zijn studie Urban Design aan de NHTV in Breda heeft Thijs verschillende ontwerpopdrachten vervuld voor het Campina Collectief. Daarnaast heeft hij zijn kennis uitgebreid door een web course kunst- en architectuur geschiedenis te volgen. Thijs omschrijft zichzelf als filosofisch ingesteld, nieuwsgierig met een breed interesseveld. Bij House of Green wil hij meer ervaring opdoen in het ontwerpen met planten op laag schaalniveau. Bovendien ziet hij dit als mogelijkheid om zijn ambitie; het vergroenen van de stad, in praktijk te brengen.

Jacqueline
Jacqueline Moritz - Tuinontwerper

Jacqueline Moritz  (Tuinontwerper)

Het ontwerpen van een tuin vereist naast inzicht en creativiteit, kennis van materialen, van tuintrends en van planten bovenal het vermogen om je te kunnen inleven in de beelden en de sfeer die mensen voor ogen hebben bij de invulling van hun tuin.

Jacqueline voorziet u, mede door haar ruime ervaring, van een optimaal voorstel en ontwerp.

Jolandawebsite
Jolanda Krispijn - Shopmanager

Jolanda Krispijn (Shopmanager)

Jolanda zorgt er in haar rol als shopmanager voor dat de tuinwinkel voorzien is van de laatste trends op het gebied van buitenmeubilair. Door goede contacten met vele merken kunnen wij snel de juiste meubelen en tuinartikelen leveren. In de winkel worden showmodellen van diverse merken getoond, middels catalogi kunt u naar eigen smaak de gewenste meubels direct bij ons bestellen of in uw tuinontwerp laten opnemen. Wij kunnen daarnaast meedenken over uiteenlopende vraagstukken op het gebied buiten-inrichting. Neem contact op met Jolanda om te bekijken of wij voor uw zakelijke of particuliere project ook de juiste partner zijn. Voor samenwerkingen of media-aanvragen is Jolanda ook ons contactpersoon.

 

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Adviesafspraken in overleg en op locatie