Plantenbakken  

Wanneer u plantenbakken zoekt voor uw tuin of terras, dan bent u bij House of Green aan het juiste adres. House of Green heeft een bijzondere collectie samengesteld die het karakter van uw tuin of terras benadrukken. Wij hebben een uitgebreide collectie plantenbakken in verschillende maten en gemaakt van hoogwaardige materialen zoals eternit, staal of terra cotta.

Door onze ervaring en uitgebreide kennis van planten zijn we ook in staat om u vakkundig te adviseren over de juiste beplanting. Indien u wenst kunnen we zelfs een heel beplantingsplan op maat maken, passend bij de plant- en bloembakken van uw keuze. En dat niet alleen, door ons u de zorg uit handen te laten nemen voorzien we u ook van advies over de juiste voeding en bewatering.

Flora_A

Winterhard en goed voor planten

Onze selectie van handgemaakte winterharde plantenbakken en bloempotten kunnen alle seizoenen buiten blijven staan: de potten en bakken zijn allemaal zeer weersbestendig en verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Door het ademende Eternit, de extra isolerende werking van het terra cotta van Domani, of de speciale inzetbak bij het staal van Flora blijven uw met zorg gekozen planten extra beschermd tegen de weersinvloeden.

Van alle markten thuis

Bij House of Green adviseren we plantenbakken van Eternit, Flora, Domani, Pottery Pots en Bacsac. Achter al deze merken zit een verhaal dat aansluit op dat van House of Green. De plantenbakken van Eternit zijn duurzaam en speciaal ontwikkeld voor de moeilijke weersomstandigheden en hebben een 10 jaar garantie op vorstschade. FLORA heeft een uitgebreide collectie van dubbelwandige plantenbakken voor binnen en buiten, waarbij een speciale een inzet de juiste bescherming biedt voor de planten. Domani heeft een bijzondere design collectie plantenbakken en vazen waarmee u binnen en buiten kunt laten samensmelten. Het Nederlandse Pottery Pots biedt u de juiste verhouding tussen uitstraling, prijs en kwaliteit, daar waar het Franse Bacsac lichtegewicht plantenzakken heeft die waterdoorlatend, ademend, UV- en vorstbestendig zijn.

Eternit_F

Van balkon tot pleininrichting

Bij House of Green hebben we plantenbakken en bloempotten in verschillende maten, variërend van 20cm tot wel 140cm doorsnede, passend voor ieder terras of zelfs plein. Indien u voor uw tuin of terras een afwijkende vorm of maat wenst, dan is dat in veel gevallen mogelijk. Onze tuinontwerpers denken daarin graag me u mee en doordat wij agent zijn voor de merken Eternit en Flora is veel mogelijk.

Contact

Indien u vragen heeft over de keuze van plantenbakken, neem dan gerust contact op met onze tuinontwerpers en adviseurs. Dat kan ook indien u uitvoeringsmogelijkheden en levertijden van een specifieke tuinstoel of loungebank wilt weten.

 

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Adviesafspraken in overleg en op locatie