Tuinaccessoires  

Naast tuinontwerp, tuinmeubelen en plantenbakken kunt bij ons ook terecht voor mooie tuinaccessoires: tuinkleden, sfeervolle tuinverlichting, Big Green Egg barbecues, schaduwoplossingen, vuurkorven, deurmatten of leuke tuincadeaus.

Tuinkleden

Bij House of Green hebben we voor ieder type tuin of terras passende tuinkleden. Van hoogwaardig afgewerkte kleden bij uw Gloster of Oasiq loungeset tot de leukste tuinkleden van Pappelina. De Zweedse tuinkleden van Pappelina zijn gemaakt van kunststof dat op ambachtelijke wijze geweven is. De kleden verkrijgbaar in verschillende maten, sterk, duurzaam en een hoge UV bestendigheid. Door het materiaal en het gewicht verschuiven de kleden niet zo makkelijk, wat niet alleen prettig is voor op het terras, maar ook in een kinderkamer of badkamer. Doordat de tuinkleden van Pappelina ook makkelijk te reinigen zijn (en zelfs in de wasmachine kunnen) zijn ze ook heel geschikt voor een woonkamer of keuken.

Pappelina_D

Tuinverlichting

Wanneer u een sfeervolle en functionele tuinlamp of terraslamp zoekt dan bent u bij House of Green aan het goede adres. Wij hebben een select assortiment tuinlampen voor aan de muur of voor op de grond van het Italiaase Martinelli Luce of het Nederlandse Gacoli. Los van een mooie tuinlamp kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid verlichtingsplan zodat de hoekjes, bomen en struiken op de juiste wijze verlicht worden.

Vuurkorven en buiten koken

Eigenlijk zou u iedere dag van uw tuin of terras willen geniet. Met onze bijzondere collectie vuurkorven en buiten barbecues van Big Green Egg komt dat gevoel een stap dichterbij. Bij House of Green leveren we het complete assortiment van Big Green Egg. Onze tuinontwerpers zijn gespecialiseerd in het maken van functionele kookeilanden en of buitenkeukens op maat. Wilt u advies over hoe u uw Big Green Egg kunt verwerken in uw tuin of op uw terras? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende adviesafspraak.

BGE_A

Entree en garderobe

Bij het ontwerpen van een tuin denken we van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. De entree van een appartement via de voordeur of een eetkamer vanuit de tuin moet een mooie overgang zijn. Bij House of Green hebben we kwalitatief hoogwaardige buitenmatten van RIZZ. RIIZZ heeft inmiddels ook een uitgebreid assortiment voor de garderobe. Al dan niet aangevuld met de entree en garderobe collectie van Skagerak maakt u het plaatje van binnen en buiten compleet.

Tuinaccessoires en tuincadeaus

In de tuinwinkel van House of Green verkopen we ook een leuke collectie tuinaccessoires en tuincadeau. Van hip en praktisch tuinservies tot design vogelhuisjes. Van metalen silhouet tuinvogels tot plantbare kaarten en bijzondere tuinboeken. Ons assortiment tuinaccessoires en tuincadeaus in continue in ontwikkeling en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leuke dingen. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of kom kijken in onze tuinwinkel om te bepalen of er iets voor u bij zit.

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Adviesafspraken in overleg en op locatie