Tuinaccessoires  

Naast tuinontwerp, tuinmeubelen en plantenbakken kunt bij ons ook terecht voor mooie tuinaccessoires: tuinkleden, sfeervolle tuinverlichting en schaduwoplossingen.

Tuinkleden

Bij House of Green hebben we voor ieder type tuin of terras passende tuinkleden. Van hoogwaardig afgewerkte kleden bij uw Gloster of Oasiq loungeset tot de leukste tuinkleden van Pappelina. De Zweedse tuinkleden van Pappelina zijn gemaakt van kunststof dat op ambachtelijke wijze geweven is. De kleden verkrijgbaar in verschillende maten, sterk, duurzaam en een hoge UV bestendigheid. Door het materiaal en het gewicht verschuiven de kleden niet zo makkelijk, wat niet alleen prettig is voor op het terras, maar ook in een kinderkamer of badkamer. Doordat de tuinkleden van Pappelina ook makkelijk te reinigen zijn (en zelfs in de wasmachine kunnen) zijn ze ook heel geschikt voor een woonkamer of keuken.

Pappelina_D

Tuinverlichting

Wanneer u een sfeervolle en functionele tuinlamp of terraslamp zoekt dan bent u bij House of Green aan het goede adres. Wij hebben een select assortiment tuinlampen voor aan de muur of voor op de grond van het Italiaanse Martinelli Luce of het Nederlandse Gacoli. Los van een mooie tuinlamp kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid verlichtingsplan zodat de hoekjes, bomen en struiken op de juiste wijze verlicht worden.

2073-trilly-tutte

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Adviesafspraken in overleg en op locatie