Tuinontwerp  

U wilt het maximale halen uit de mogelijkheden van uw tuin, balkon of terras, maar hoe? De tuinarchitecten en tuinontwerpers van House of Green helpen u graag met een creatief tuinidee of een tuinontwerp dat aansluit op uw wensen, woning en omgeving.

Wij werken volgens een duidelijk stappenplan waarbij u vrij bent om te kiezen wat u wel en niet wenst. Ieder tuinontwerp van House of Green is uniek en onze werkwijze biedt vele voordelen inclusief een complete ontzorging van tuinontwerp tot en met begeleiding bij de tuin aanleg, en meer. Bekijk hier ons portfolio.

De werkwijze van House of Green

De tuinarchitecten van House of Green zijn specialisten op het gebied van stedelijke buitenruimtes, groot en klein, hoog en laag, zowel particulier als zakelijk. Onze tuinarchitecten hebben toegang tot een groot netwerk van vakkundige en ervaren architecten en hoveniers in en rond de grote steden Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Wij bieden u volledige vrijheid en de mogelijkheid om naar eigen tempo en budget uw ideale tuin te laten aanleggen. Op deze pagina leest u meer over onze werkwijze.

15.0009_F

 

Een duidelijk stappenplan

Bij een tuinontwerp van House of Green doorloopt uw tuinarchitect samen met u een duidelijk stappenplan waarbij u zelf kunt aangeven of u alleen een tuinidee wenst of een volledig tuinontwerp en begeleiding bij de tuinaanleg.

Alles begint met een vrijblijvende kennismaking. U komt bij ons in tuinontwerpstudio voor een adviesgesprek en samen bespreken we uw wensen en de daarbij behorende mogelijkheden. Daaropvolgend nemen we de functionele eigenschappen van de tuin en omgeving op en deze informatie werken we uit tot conceptontwerpen die we persoonlijk toelichten.

In de stappen daarna worden de concepten tot een schetsontwerp uitgewerkt en later gedetailleerd tot een definitief tuinontwerp inclusief materialisatie en beplantingsplan. Na de oplevering van het ontwerp begeleiden we bij de aanbesteding en aanleg zodat u en wij zeker weten dat uw tuinontwerp naar wens gerealiseerd wordt.

14.00015_A

Veel gestelde vragen

Wij kunnen veel redenen benoemen om een goed doordacht tuinontwerp te laten maken voor uw tuin of terras. Maar belangrijker is het om uw vragen te beantwoorden. We hebben daarom een aantal van de veel gestelde vragen op een rij gezet. Lees hier verder.

Tuinontwerp mogelijkheden

Wanneer u geïnteresseerd bent in een kennismaking en de tuinideeën van onze tuinarchitecten, dan maken we graag een afspraak voor een kennismaking. Tijdens onze kennismaking zullen we uw wensen bespreken en zullen wij u uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op via info@houseofgreen.nl of 070-7370747. Een spontaan bezoek brengen kan ook van dinsdag t/m zaterdag op het Noordeinde 102 in Den Haag, de koffie staat klaar!

 

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Adviesafspraken in overleg en op locatie