Ontwerpmodules  

160903_Tuinontwerp modules particulier NL

Bij House of Green maken we graag duidelijke afspraken over de stappen in het ontwerpproces. Aan de hand van onze met zorg samengestelde ontwerpmogelijkheden krijgt u een duidelijk beeld van de meest gekozen oplossingen voor kleine en grote stadse buitenruimtes. Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken we graag de ontwerpmogelijkheden die voor u het best van toepassing zijn.

160207_Z
House of Green - Balkonontwerp

Balkonontwerp

Met een tuinontwerp voor uw balkon of terras krijgt u een professioneel en persoonlijk tuinontwerp op maat. Een balkonontwerp of terrasontwerp is uitermate geschikt voor beplantingssuggesties, al dan niet met potten en plantenbakken, voor uw balkon, patio of terras.

Bij een balkonontwerp ontvangt u een digitaal ontwerp op maat met plattegrond, basis beplantingsplan, materialisatie en referentiebeelden. Dit ontwerp zullen wij persoonlijk aan u toelichten in de winkel van House of Green, en nadien eventuele kleine aanpassingen verwerken. Vervolgens zullen wij het ontwerp toesturen aan een selectie van uitvoerders en blijven tot en met de realisatie uw aanspreekpunt per mail en telefoon. Een balkonontwerp bij House of Green kost 395 EUR en als klant daarbij ontvangt u 5,0% korting op de aanschaf van tuinmeubelen en plantenbakken van House of Green.

15.0041_Z
House of Green - Terrasontwerp

Terrasontwerp

Met het terrasontwerp van House of Green krijgt u een professioneel en persoonlijk tuinontwerp op maat. Een terrasontwerp is uitermate geschikt voor de inrichting van een ruim terras of het ontwerp van een voortuin.

Bij een terrasontwerp nemen we op een afgesproken dag en tijdstip uitgebreid de tijd om bij u thuis uw wensen te bespreken. Na dit gesprek zullen wij alle wensen verwerken tot een tuinontwerp en u ontvangt een digitaal ontwerp op maat met plattegrond, basis beplantingsplan, materialisatie, referentiebeelden en een uitgewerkte 3D-impressie. Dit ontwerp zullen wij persoonlijk aan u toelichten in de winkel van House of Green, en nadien eventuele kleine aanpassingen verwerken. Vervolgens zullen wij het ontwerp toesturen aan een selectie van uitvoerders en blijven tot en met de realisatie uw aanspreekpunt per mail en telefoon.

Een terrasontwerp kost 795 EUR en daarbij ontvangt u 7,5% korting op tuinmeubelen en plantenbakken van House of Green.

160067_Z
House of Green - Stadstuinontwerp

Stadstuinontwerp

Hoe laat u uw achtertuin aansluiten op de inrichting van uw huis? Of zorgt u er voor dat uw dakterras een plek is om lekker lang te verblijven? De tuinarchitecten van House of Green helpen u graag met deze vragen. En speciaal voor stadstuinen en terrassen tot ca 100m2 zonder hebben we het stadstuinontwerp samengesteld.

Tijdens de eerste kennismaking bij u thuis bespreken we uw wensen en uitgangspunten en nemen de functionele eigenschappen van uw buitenruimte op. Na afloop werken wij uw wensen uit tot twee schetsontwerpen met plattegrond, basis beplantingsplan, materialisatie, referentiebeelden en een uitgewerkte 3D-impressies. Deze ontwerpen bespreken wij bij u thuis en aan de hand van uw commentaren werken wij de schetsen uit tot een compleet uitgewerkt definitief tuinontwerp. Het definitief tuinontwerp is voorzien van specificaties bij de plattegrond, een gedetailleerd beplantingsplan en materialisatie voorzien van afwerkingsinstructies.

De begeleiding houdt overigens niet op bij het opleveren van het ontwerp. House of Green zal uw tuinontwerp toelichten aan een of meer erkende hoveniers zodat zij een vrijblijvende offerte voor u kunnen maken. Tijdens de uitvoeringen blijven wij het aanspreekpunt per mail en telefoon voor u en de uitvoerende hovenier. De begeleiding brengt geen extra kosten met zich mee: deze zijn bij de afgesproken ontwerpkosten inbegrepen.

Met een stadstuinontwerp wordt u volledig ontzorgd en bovendien ontvangt u 10% korting op producten die u bij House of Green bestelt voor de inrichting van uw buitenruimte. De kosten voor een stadstuinontwerp bedragen 1295,- EUR incl. BTW.

15.0028_Z2
House of Green - Tuinontwerp op maat

Tuinontwerp op maat

Met het buitenruimte ontwerp van House of Green krijgt u een uitgebreid professioneel en persoonlijk advies op maat inclusief begeleiding bij realisatie. Tot de ontwerpmogelijkheden behoren bijvoorbeeld het ontwerp en renovatie van een ruime tuin rondom uw woning of een dakterras groter dan 100m2. Ook biedt een tuinontwerp op maat ruimte voor het uitwerken van unieke maatwerk elementen zoals een slingerbank of een tuinhuis op maat.

Tijdens de eerste kennismaking bij u thuis bespreken we uitgebreid uw wensen en uitgangspunten en nemen de functionele eigenschappen van uw buitenruimte op. Na afloop van dit gesprek zullen wij een offerte voor u opstellen met daarin opgenomen de stappen die we tijdens het ontwerpproces met u zullen doorlopen. In basis zal het proces gelijk zijn aan dat van een stadstuinontwerp, maar daar het maatwerk betreft passen we ons graag aan, aan uw wensen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw voor particulieren en exclusief reiskosten (buiten de regio Den Haag) en bouwkundige tekeningen. Wilt u vrijblijvend een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag, dinsdag en woensdag: open op afspraak
Donderdag en vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Adviesafspraken in overleg en op locatie