Veelgestelde vragen  

Wij krijgen regelmatig vragen binnen over onze werkwijze en werkgebied. Op deze en andere veelgestelde vragen proberen wij zoveel mogelijk antwoord te geven. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe lang duurt het maken van een tuinontwerp?

Afhankelijk van de tijd van het jaar duurt een ontwerpproces 1 tot 2 maanden.
Het aansluitende offertetraject duurt doorgaans 2-3 weken. De uitvoering zal in overleg met de hovenier besproken worden, maar houdt u er rekening mee dat de maanden maart tot juli hoogseizoen zijn voor de hoveniers. Een tuinontwerp kan bij House of Green naar eigen tempo en budget gemaakt worden, dus ook binnen hele korte tijd indien u dat wenst. Toch ervaren we dat het prettig is om het ontwerpproces niet te overhaasten.

Welke stappen worden daarbij doorlopen?

Ieder tuinontwerp start met een kennismaking bij ons in de winkel of bij u thuis. Bij een vervolg komen we bij u langs om uw wensen te bespreken en de functionele eigenschappen van uw tuin te inventariseren. Vervolgens werken we deze informatie uit tot een voorlopig en vervolgens definitief tuinontwerp en daarna begeleiden we u bij de uitvoering. Voor meer informatie kunt u hier ons stappenplan bekijken.

Waarom moet ik met House of Green in zee gaan?

Uw keuze voor een tuinontwerper is persoonlijk en een menselijke klik is daarbij belangrijk. U kunt dat het best ervaren tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Wel is goed om te weten zo dat de tuinarchitecten van House of Green specialisten zijn op het gebied van stedelijke buitenruimtes, groot en klein. En zij hebben toegang tot een groot netwerk van ervaren architecten en vakkundig hoveniers. Wij werken graag transparant, volgens duidelijk afspraken en bieden u volledige keuzevrijheid en de mogelijkheid om naar eigen tempo en budget uw ideale tuin te laten realiseren.

Werken jullie ook voor bedrijven?

We zien steeds vaker dat bedrijven ook het nut zien van een groene buitenruimte. We worden steeds vaker benaderd om in een vroegtijdig stadium mee te werken aan een projectontwikkeling of de herinrichting van een bedrijfstuin of speelplaats. Ook voor bedrijfsaanvragen kunnen wij dus begeleiden.

Komen jullie ook in Amsterdam en Rotterdam?

Naast Den Haag, Rijswijk en Voorburg komen we met regelmaat ook in Delft, Amsterdam en Rotterdam. Feitelijk is ons werkgebied onbeperkt en zijn we met onze partners goed in staat om overal in de Randstad en daarbuiten mensen en bedrijven te helpen hun buitenruimtes te vergroenen.

 

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Adviesafspraken in overleg en op locatie