Werkwijze  

De tuinarchitecten van House of Green zijn specialisten op het gebied van stadse buitenruimtes, groot en klein, en hebben toegang tot een groot netwerk van vakkundige en ervaren architecten en hoveniers. Wij bieden u uiteraard volledige keuzevrijheid en de mogelijkheid om naar eigen tempo en budget uw ideale tuin te laten realiseren, op deze pagina leest u meer over onze werkwijze.

1. Persoonlijk ontwerp naar eigen wensen en budget

Door te kiezen voor een tuinontwerp van House of Green verzekert u zich van een ontwerp dat door uw eigen architect of ontwerper volledig wordt afgestemd op uw eigen wensen, uitgangspunten en omgeving. U krijgt dus altijd een ontwerp op maat. Bekijk hier onze ontwerp mogelijkheden!

2. Duidelijke afspraken vooraf zodat u weet waar u aan toe bent

Na een vrijblijvende kennismaking maken we duidelijke afspraken met u over het proces, het resultaat dat u kunt verwachten en de daarbij behorende kosten. Aan de hand van onze ontwerppakketten kunt u alvast een indruk krijgen van de meest gekozen afspraken.

3. Volledige ontzorging tot tijdens en na de realisatie

Indien u kiest voor een stadstuinpakket of ontwerp op maat geniet u van een persoonlijke begeleiding tot na de uitvoering van uw tuinontwerp. Wij lichten het concept en de details van het tuinontwerp toe aan een selectie van hoveniers, helpen bij de offertevergelijking en bij de werkzaamheden komen we kijken en bespreken we de voortgang en ontwikkelingen. Onze rol van ontwerp tot realisatie wordt uitgebreid uiteengezet in ons stappenplan.

14.0018_E

4. Professionele tuinontwerpen met 3D impressies en visualisaties

De tuinontwerpers en architecten van House of Green maken eigentijdse tuinontwerpen en werken de digitale plattegronden tot in detail uit. Wij realiseren ons echter dat niet iedereen zich een voorstelling kan maken bij een plattegrond. Daarom krijgt u bij de schetsontwerpen ook uitgewerkte 3D impressies van uw tuinontwerp. Zo ziet u uzelf al terug in uw nieuwe tuin.

5. Keuzevrijheid bij de selectie van de beste hoveniers

Voor de uitvoering bent u bij House of Green vrij om te kiezen met wie of door wie u dat wilt laten doen. Uiteraard kunnen wij u desgewenst in contact brengen met een of meer hoveniers in uw regio van wie wij zeker weten dat zij de service en kwaliteit leveren waar u op rekent en ook van ons gewend bent.

6. Specialist in stadse buitenruimtes, groot en klein

Bij House of Green specialiseren we ons op stadse buitenruimtes, voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Door ervaring en creativiteit zijn we in staat om voor iedere ruimte een functionele en mooie indeling te creëren. Daarbij maakt het niet uit of het om een klein balkon van 3m2 gaat of een plein van meer dan 1000m2. Iedere ruimte is voor ons uniek en brengt z’n eigen uitdaging!

7. Toegang tot breed netwerk van tuin- en landschapsarchitecten

Het maken van een tuinontwerp is een interactief proces en daarbij is het belangrijk dat er een persoonlijke klik is tussen u en de tuinarchitect of ontwerper. House of Green heeft een groot netwerk en een enthousiast team van tuinontwerpers. Ieder met een eigen stijl en specialisatie. Wij stellen ze tijdens een kennismaking graag aan u voor.

8. Integrale aanpak inclusief inrichting en aankleding

Een ander voordeel van onze werkwijze is de modulaire aanpak. U bepaalt dus zelf wat u wel en niet wenst. Indien u een tuinontwerp door House of Green laat verzorgen kijken we, indien u dat wenst, gelijk met u mee voor een passende inrichting en aankleding daarvan. U geniet daarbij ook van interessante kortingen op producten uit ons assortiment.

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Adviesafspraken in overleg en op locatie