Tuinwinkel Den Haag

 

Tuinwinkel Den Haag  

Tuinwinkel Den Haag

In de tuinwinkel van House of Green vindt u de laatste trends op het gebied van tuinontwerp en terrasinrichting. De wand hangt vol met gerealiseerde projecten, waaronder balkons, terrassen en stadstuinen. Tussen de luxe tuinmeubelen en plantenbakken door vindt u een aparte en leuke accessoires om uw tuin of terras mee aan te kleden of om cadeau te doen.

Bij House of Green helpen we u graag met een persoonlijk advies. Bijvoorbeeld met ideeën voor uw terras of met een keuze uit ons complete assortiment design tuinmeubelen. Verder kunt u hier terecht voor winterharde plantenbakken waarbij de tuinontwerpers gelijk met u mee denken over een geschikte beplanting en het onderhoud daarvan.

 House of Green tuinwinkel 1601 01House of Green tuinwinkel 1601 11

Adresgegevens en openingstijden

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: tuinwinkel@houseofgreen.nl

Maandag: alleen open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten

Adviesafspraken in overleg ook buiten openingstijden en op locatie

Bereikbaarheid, parkeren en OV

De tuinwinkel van House of Green is gevestigd op het Noordeinde 102 in Den Haag. Deze locatie is uitstekend per auto, openbaar vervoer en (bak)fiets te bereiken. Kort parkeren kan in de omliggende straten Noordeinde, Oranjestraat, Amaliastraat, Paleisstraat, Zeestraat, Plein 1813, Mauritskade, Prinsegracht en in de nabijgelegeven parkeergarages (o.a. Parking Noordeinde, Parkeergarage Parkstraat en Parkeergarage Hilton The Hague). Vanaf het Centraal Station wandelt u via de Lange Vijverberg langs de Hofvijver in nog geen 15 minuten naar de tuinwinkel op het Noordeinde. Maar ook bus 22 en 24 brengen u binnen een paar minuten naar de halte Kneuterdijk, waar u zo de Heulstraat inloopt.

Bestellingen, betalen, ruilen en retour

Net als in onze webshop vinden wij het prettig wanneer u in de tuinwinkel met pin betaald. Creditcard (Mastercard en Visa) kan ook. Voor aankopen in de tuinwinkel van House of Green geldt dat u deze kunt ruilen of retour kunt brengen en uw geld terug kunt ontvangen binnen 8 dagen na verkoop. Producten die op bestelling of met korting gekocht zijn hier op uitgezonderd. Bij het ruilen vragen we altijd de pinbon of factuur en gaan we er vanuit dat uw product onbeschadigd en in de originele verpakking terugkomt. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen met u in overleg treden om tot een passende oplosssing te komen.

Voor productaankopen in de tuinwinkel van House of Green die speciaal besteld moeten worden vragen wij een aanbetaling van 35% van het totaalbedrag incl. BTW. Producten die speciaal besteld en geleverd worden kunnen niet meer geruild worden.

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Adviesafspraken in overleg en op locatie