House of Green beleid coronavirus

 

House of Green beleid coronavirus  

Bijgewerkt op: 15-12-2020

Als tuinontwerpstudio nemen wij ook onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Graag brengen wij u op de hoogte van onze aanpak:

We hebben een duidelijk beleid opgesteld. Wij laten ons hierbij leiden en informeren door instanties en deskundige adviezen, zoals het Nederlandse kabinetsbeleid, GGD, RIVM en werkgeversorganisaties als VNO-NCW en MKB.

Wij letten extra op onze hygiëne, wassen onze handen vaker en houden afstand van derden.

De studio is gesloten, maar wij zijn telefonisch, per mail en conference calls bereikbaar. Tevens zijn wij op afspraak beschikbaar voor kennismakingen en ontwerpbesprekingen. Op deze wijze lopen onze ontwerptrajecten volgens schema door en zijn wij op onze reguliere openingstijden bereikbaar.

De bespreking van de ontwerpen kunnen wij naar wens ook telefonisch of via een conference call houden, dan sturen wij de ontwerpen digitaal toe.  Voor het inmeten van de tuin bij de start van een ontwerptraject komen wij wel bij u langs. De ontwerper zal hierbij alleen de nodige meetwerkzaamheden uitvoeren, de verdere bespreking kan telefonisch plaatsvinden.

Afspraken in onze ontwerpstudio gaan alleen door als beiden partijen ermee instemmen en geen gezondheidsklachten hebben.

Met deze maatregelen kunnen wij onze dienstverlening  goed voortzetten, met oog voor uw gezondheid en die van ons team.

Mocht u vragen hebben, twijfel niet en neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst en wensen ook u veel succes en wijsheid in deze lastige tijd.