COOXS buitenkeukens  

COOXS buitenkeukens bij House of Green

Buitenkeukens worden ook in Nederland steeds populairder. Dat is niet zo gek, de steeds warmere zomers en de langer wordende tuinseizoenen zorgen ervoor dat de tuin steeds meer een verlengstuk wordt van de woonkamer. Door het integreren van een buitenkeuken in de tuin zorgt u voor nog meer gemak en ‘woonplezier’ in uw tuin.

Als ontwerpstudio kijken wij altijd naar de kwaliteit en toepassingsmogelijkheden van de producten die wij voorstellen in onze tuinontwerpen. Het buitenkeuken merk COOXS is een hoogwaardig en modulair merk waarmee wij een persoonlijke buitenkeuken kunnen creëren die aan iedere wens en smaak kan voldoen.

Het ontwerpen van een buitenkeuken

Bij het creëren van de buitenkeuken wordt gekeken naar drie onderdelen: het ontwerp, de materialen en de accessoires. Tijdens het ontwerp wordt gekeken wat de wensen zijn voor de buitenkeuken, wilt u barbecueën of een gasfornuis om op te koken? Zelfs een pizza-oven of koelkast toevoegen is mogelijk. Daarnaast kan er een wasbak en waterkraan toegevoegd worden zodat u echt alles bij de hand heeft!

COOXS buitenkeukens gebruikt alleen de beste kwaliteit

Door het combineren van outdoor bestendige materialen van zeer hoge kwaliteit creëert COOXS de stijl keuken die bij u past. Van modern tot meer klassiek. Om goed aan te kunnen sluiten op uw wensen en de situatie in de tuin biedt COOXS een ruime collectie aan materialen voor hun buitenkeukens. Van metaal in alle RAL-kleuren tot aan marmer- en betonlook aanrechtbladen.

Iedere COOXS buitenkeuken is uniek, vraag onze tuinontwerpers daarom naar de mogelijkheden!

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Hemelvaartsdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur!

Adviesgesprekken op afspraak mogelijk of
kom spontaan langs!