Dexter design tuinverlichting  

Nederlands design tuinverlichting

Het Nederlands design tuinverlichtingsmerk Dexter lighting ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Oprichters Bas Duterloo and Peter Tan beoordelen en testen ieder nieuw model tuinverlichting dat zij creëren voor hun collectie. De armaturen van Dester zijn subtiel en stijlvol vormgegeven. Bij Dexter geloven ze in het creëren van de perfecte sfeer en setting met het juiste licht. Dit brengt mensen samen en geeft de mogelijkheid om te genieten van de tuin in het donker of simpelweg voldoende licht schenken om gefocust te kunnen lezen in uw favoriete tuinstoel of loungebank.

Exclusieve tuinverlichting

De exclusieve Dexter lighting modellen Torch, Cube, Cube XL, Dino, Tower en Spike zijn slechts enkele voorbeelden van hun prachtige systeem-tuinverlichting. Bekijk ook eens de terrasverlichting modellen D-Lounge en Moonlight.

De prachtige grote Moonlight lamp is ontworpen om een grote tafel of volledige loungesetting sfeervol uit te lichten. De gebogen lamp is draaibaar en dimbaar. Ontworpen door Studio Truly Truly.

Dexter Lighting werkt onder andere samen met bekende designers: Studio Truly Truly, Rainer Mutsch en Michiel Cornelissen. Rainer Mutsch is ontwerper van onder andere diverse Eternit Swisspearl meubels en plantenbakken en ontwierp voor Dexter Lighting de Liv serie.

Vraag onze tuinontwerpers naar een persoonlijk verlichtingsplan voor uw tuin!