Domani design terracotta potten  

Design en vakmanschap

Het Belgische Domani ontwikkelt en produceert al zo’n 20 jaar ambachtelijke en handgemaakte design potten van de allerhoogste kwaliteit. Naast potten maakt Domani ook fonteinen, waterelementen en zuilen van verschillende materialen. Alle Domani producten, of het nu terra cotta, raku, zinc of staal is, worden met zorg met de hand gemaakt in Europa en zijn geschikt om alle seizoenen buiten te staan.

Domani Design plantenpotten

Domani is de internationale standaard geworden voor handgemaakte terracotta potten van hoge kwaliteit en buitendecoratie, gemaakt in Europa. Het handelsmerk van Domani is de zoektocht naar nieuwe toepassingen, zowel in kleur en techniek. Bij Domani komt innovatie samen met traditie. Zo ontwikkelen ze de beste baktechnieken en eveneens nieuwe procedures voor bijzondere glazuur. Van de raku-techniek uit de 16e eeuw tot polyester, bij alle technieken staat vakmanschap voorop. Alle terracotta potten zijn handgemaakt! Download hieronder het mooie boekwerk met prachtige foto’s van o.a. het productieproces en de noviteiten van dit bijzondere merken.

Catalogus Domani

Bij House of Green vindt u het complete assortiment Domani producten. In onze webshop hebben we een selectie van deze producten opgenomen. In onze showroom op het Noordeinde in Den Haag kunt u diverse potten bekijken en van de limited edition Domani Baja pot goud staan twee mooie exemplaren bij de nieuwe winkel van tassenontwerper Omar Munie op het Noordeinde 64 in Den Haag! Daarna kunt u doorlopen naar onze showroom op het Noordeinde 102 voor meer informatie over de bijzondere collectie van Domani. Voor prijsinformatie kunt u contact opnemen met één van onze tuinontwerpers.