EMU  

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

De missie van EMU is om een breed assortiment design tuinmeubelen aan te bieden tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Grote waarde wordt eveneens besteed aan de ergonomie en comfort van de verschillende producten. De producten worden regelmatig gecontroleerd om te verifiëren dat ze een adequate bescherming bieden tegen weer, (zee)wind, UV en regen. Op onze webshop leest u meer over EMU en kunt u onder andere de catalogus van dit jaar downloaden.

Internationale top-ontwerpers

Enkele van de meest beroemde internationale ontwerpers als Arik Levy, Christophe Pillet, Paola Navone, Patricia Urquiola, Jean Marie Massaud, Stefan Diez, Jean Nouvel en Samuel Wilkinson werken met de EMU om proactief in te spelen op trends in de markt van tuinmeubelen. Alle Emu producten onderscheiden zich in hun ontwerp en functionaliteit. Zo zijn veel producten stapelbaar of opklapbaar wat het makkelijk maakt voor kleine ruimtes zoals een terras of balkon.

EMU Aero

De Aero collectie kenmerken zich door een modern design en opvallend, structurele en geometrische lichtheid. Het assortiment bestaat uit ontspannende fauteuils, stoelen en krukken, voor zowel particuliere en projectmatige instellingen.

EMU Darwin

De Darwin tuinmeubelen combineert ergonomische verhoudingen en lichtheid van structurele lijnen met comfort. Darwin is een stalen collectie in een eigentijdse geometrische structuur. De textuur van de stoel en de rugleuning is een bepalend kenmerk van de stijl van de collectie. Het Darwin assortiment bestaat uit stoelen, fauteuils, tafels, stoelen, eettafels, ligstoelen en salontafels.

EMU Ivy

Ivy is een verzameling van sculpturale meubels met rechte, formele lijnen. Een kenmerkende eigenschap van deze collectie is de stalen gaas plaat interactie met vides en vaste stoffen , het bereiken van een effect van luchtige lichtheid.

EMU Re – Trouvé

De Re – Trouvé collectie vindt zijn oorsprong in de traditionele vormen herontdekt en geherinterpreteerd met slimheid en originaliteit van Patricia Urquiola. Re – Trouvé meubelen brengen elegantie en karakter in zowel klassieke contexten en een eigentijdse inrichting. Geometrische ontwerpen, bestaande uit herhaalde ruitvormige patronen creëren ongewone en charmante vormen. Re – Trouvé past perfect in elke buitenomgeving.

EMU Yard

De Yard is een nieuwe ster aan het front. De geweven elastische banden, verenigd op een innovatieve manier om het verfijnde aluminium frame geeft leven aan een collectie die door uitstekend, eclectische stijl en uitstekende comfort, uitermate geschikt is voor gebruik buitenshuis. Yard is een compleet assortiment, bestaande uit een stoel, een fauteuil, vaste tafels, loungestoelen, salontafels van verschillende afmetingen en een ligbed.

EMU Snooze

De Snooze is een moderne variant van de klassieke ligstoel. Dankzij de royale afmetingen en verschillende kleurrijke versies is deze stoel geschikt en gewild bij particulieren en projectinrichters. De ligstoel kan geleverd worden met een praktisch voetenbankje.

EMU Arc Ciel

De Arc Ciel collectie is een reeks van kleurrijke oplossingen geschikt voor zowel een balkon thuis of grote groene tuinen. Verschillende grootte tafels, stoelen met of zonder armleuningen en voetsteunen die allemaal kunnen worden opgeklapt.

EMU GRACE

De Grace is een collectie met een essentieel, vintage, tijdloze stijl. De collecitie is zeer geschikt voor buiten en binnen om een ​​onderscheidende retro sfeer te creëren. De Grace collectie is opgebouwd uit een stoel, een fauteuil en een tafel, samen met een kruk en bartafel. Allemaal gemaakt van aluminium.

EMU Star

Een klassieker. De eenvoudige vormen, kleuren en veelzijdigheid bepalen het succes van deze collectie. Ideaal toepasbaar in meerdere contexten en omgevingen. De collectie bestaat uit Star stoelen en tafels van verschillende grootte. De Star serie is de perfecte oplossing om op eenvoudige wijze stijl en karakter aan balkons en tuinen te brengen.

EMU Shine

De Shine collectie combineert aluminium en teak. Dankzij haar veelzijdigheid zijn Shine meubelen perfect voor binnen en buiten gebruik. Sofa’s, lounge stoelen en salontafels zorgen voor een vleugje elegantie en stijl bij het zwembad. De Shine collectie zorgt voor een compleet, flexibele range, geschikt voor allerlei toepassingen.

Innovatieve tuinmeubelen met historie

Met zijn sterke Italiaanse roots, heeft de EMU een internationaal profiel en tuinmeubilair collecties die geschikt zijn voor iedere situatie, zowel in de professionele of de particuliere sector. Dankzij het comfort en de elegantie van EMU tuinmeubelen weet dit bedrijf al 65 jaar succesvolle producten op de markt te brengen. Gemaakt van staal en aluminium, worden de tuinmeubelen van EMU vaak gecombineerd met innovatieve materialen.

Bij House of Green kunt u de complete collectie van EMU, binnen en buiten, bestellen. Neem contact op voor een vrijblijvend advies of bezoek onze tuinwinkel aan het Noordeinde in Den Haag om de tuinmeubelen te ervaren.

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Adviesgesprekken op afspraak mogelijk of
kom spontaan langs!