EMU design tuinmeubelen  

Italiaans design met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

De missie van EMU is om een breed assortiment design tuinmeubelen aan te bieden tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Grote waarde wordt eveneens besteed aan de ergonomie en comfort van de verschillende producten. De tuinmeubelen worden regelmatig gecontroleerd om te verifi√ęren dat ze een adequate bescherming bieden tegen weer, (zee)wind, UV en regen. Hieronder leest u meer over het Italiaanse tuinmeubelmerk EMU en kunt u onder andere de catalogus en prijslijst van dit jaar downloaden.

Internationale top-ontwerpers

Enkele van de meest beroemde internationale ontwerpers als Arik Levy, Christophe Pillet, Paola Navone, Patricia Urquiola, Jean Marie Massaud, Stefan Diez, Jean Nouvel en Samuel Wilkinson werken met de EMU om proactief in te spelen op trends in de markt van tuinmeubelen. Alle Emu producten onderscheiden zich in hun ontwerp en functionaliteit. Zo zijn veel producten stapelbaar of opklapbaar wat het makkelijk maakt voor kleine ruimtes zoals een terras of balkon.

 

 

EMU Aero

De Aero collectie kenmerken zich door een modern design en opvallend, structurele en geometrische lichtheid. Het assortiment bestaat uit ontspannende fauteuils, stoelen en krukken, voor zowel particuliere en projectmatige instellingen.

EMU Darwin

De Darwin tuinmeubelen combineert ergonomische verhoudingen en lichtheid van structurele lijnen met comfort. Darwin is een stalen collectie in een eigentijdse geometrische structuur. De textuur van de stoel en de rugleuning is een bepalend kenmerk van de stijl van de collectie. Het Darwin assortiment bestaat uit stoelen, fauteuils, tafels, stoelen, eettafels, ligstoelen en salontafels.

EMU Ivy

Ivy is een verzameling van sculpturale meubels met rechte, formele lijnen. Een kenmerkende eigenschap van deze collectie is de stalen gaas plaat interactie met vides en vaste stoffen , het bereiken van een effect van luchtige lichtheid.

EMU Re РTrouvé

De Re – Trouv√© collectie vindt zijn oorsprong in de traditionele vormen herontdekt en geherinterpreteerd met slimheid en originaliteit van Patricia Urquiola. Re – Trouv√© meubelen brengen elegantie en karakter in zowel klassieke contexten en een eigentijdse inrichting. Geometrische ontwerpen, bestaande uit herhaalde ruitvormige patronen cre√ęren ongewone en charmante vormen. Re – Trouv√© past perfect in elke buitenomgeving.

EMU Yard

De Yard is een nieuwe ster aan het front. De geweven elastische banden, verenigd op een innovatieve manier om het verfijnde aluminium frame geeft leven aan een collectie die door uitstekend, eclectische stijl en uitstekende comfort, uitermate geschikt is voor gebruik buitenshuis. Yard is een compleet assortiment, bestaande uit een stoel, een fauteuil, vaste tafels, loungestoelen, salontafels van verschillende afmetingen en een ligbed.

EMU Snooze

De Snooze is een moderne variant van de klassieke ligstoel. Dankzij de royale afmetingen en verschillende kleurrijke versies is deze stoel geschikt en gewild bij particulieren en projectinrichters. De ligstoel kan geleverd worden met een praktisch voetenbankje.

EMU Arc en Ciel

De Arc en Ciel collectie is een reeks van kleurrijke oplossingen geschikt voor zowel een balkon thuis of grote groene tuinen. Verschillende grootte tafels, stoelen met of zonder armleuningen en voetsteunen die allemaal kunnen worden opgeklapt.

EMU GRACE

De Grace is een collectie met een essentieel, vintage, tijdloze stijl. De collecitie is zeer geschikt voor buiten en binnen om een ‚Äč‚Äčonderscheidende retro sfeer te cre√ęren. De Grace collectie is opgebouwd uit een stoel, een fauteuil en een tafel, samen met een kruk en bartafel. Allemaal gemaakt van aluminium.

EMU Star

Een klassieker. De eenvoudige vormen, kleuren en veelzijdigheid bepalen het succes van deze collectie. Ideaal toepasbaar in meerdere contexten en omgevingen. De collectie bestaat uit Star stoelen en tafels van verschillende grootte. De Star serie is de perfecte oplossing om op eenvoudige wijze stijl en karakter aan balkons en tuinen te brengen.

EMU Shine

De Shine collectie combineert aluminium en teak. Dankzij haar veelzijdigheid zijn Shine meubelen perfect voor binnen en buiten gebruik. Sofa’s, lounge stoelen en salontafels zorgen voor een vleugje elegantie en stijl bij het zwembad. De Shine collectie zorgt voor een compleet, flexibele range, geschikt voor allerlei toepassingen.

Innovatieve tuinmeubelen met historie

Met zijn sterke Italiaanse roots, heeft de EMU een internationaal profiel en tuinmeubilair collecties die geschikt zijn voor iedere situatie, zowel in de professionele of de particuliere sector. Dankzij het comfort en de elegantie van EMU tuinmeubelen weet dit bedrijf al 65 jaar succesvolle producten op de markt te brengen. Gemaakt van staal en aluminium, worden de tuinmeubelen van EMU vaak gecombineerd met innovatieve materialen.

Vraag onze tuinmeubilair experts om advies!

Bij House of Green kunt u de complete collectie van EMU bestellen. Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Catalogus en prijslijst EMU