Eternit Swisspearl potten en meubilair  

Het Zwitserse Eternit Swisspearl heeft een brede collectie plantenbakken, design items en maatwerk oplossingen voor terras, tuin en landschap. Alle producten zijn handwerk, vorstbestendig en makkelijk in het onderhoud. Hieronder kunt u de catalogus van Eternit Swisspearl downloaden. Wij verkopen de gehele collectie van Eternit Swisspearl, vraag onze tuinontwerpers naar de prijzen van de verschillende items.

Plantenbakken en design klassiekers

De Eternit Swisspearl Softline serie is een indrukwekkende reeks van plantenbakken die een breed scala van modellen en vormen omvat. Elke plantenbak wordt met de hand gemaakt, ondertekend door zijn maker en heeft 10 jaar vorstgarantie. Of het nu hoog of laag, rond of hoekig moet zijn, de Softline serie is een exclusieve collectie van planters die geschikt voor alle smaken en past in elke ruimte.

De Eternit Swisspearl Design collectie bevat een aantal meubels en accessoires die horen bij stijlvol wonen. Voor het interieur en exterieur. Sinds Willy Guhl zijn strandstoel presenteerde (meer dan 50 jaar geleden) hebben ontwerpers keer op keer het potentieel van Eternit verkend. Andere voorbeelden zijn de Tetris kast en het Birdy vogelhuis. Alle producten zijn met de hand gemaakt. Het samenspel met de consistente kwaliteit en unieke look en feel legt de basis voor design klassiekers.

De voordelen van Eternit Swisspearl

  • 10-jarige vorst garantie. Het Eternit Swisspearl materiaal is bestand tegen de laagste temperaturen en is immuun voor sneeuw, vorst en ruwe weersomstandigheden. Dus ook aan de kust
  • Kleur- en UV-bestendig. De oppervlaktelaag van de plantenbakken en design meubels zijn kleurvast en bestendig tegen UV stralen waardoor ze hun tijdloze elegantie behouden.
  • Eco-friendly. De lage energie die nodig is voor de productie en de lange levensduur maken de potten en plantenbakken tot het toonbeeld van duurzaamheid. Het materiaal is ook 100% biologisch afbreekbaar.
  • Mix en match: De Eternit Swisspearl planters kunnen perfect gecombineerd worden met Swisspearl gevelpanelen: Alle plantenbakken zijn verkrijgbaar in standaard kleuren evenals in alle kleuren van de RAL collectie.
  • Swisspearl is een ademend materiaal dat automatisch vochtregulerend werkt. Alle planters hebben drainage openingen aan de onderkant zodat overtollig water kan wegstromen.
  • De wortels van de planten zijn goed beschermd tegen vorst dankzij de hoge volume bodem.
  • Diversiteit in ontwerp. Eternit Swisspearl combineert functionaliteit met esthetische expressiviteit. de unieke wisselwerking tussen aantrekkelijke planters en hun omgeving voldoet aan de hoogste esthetische normen.
  • Lange levensduur. De planters en design stukken zijn uiterst bestendig en gebouwd om lang mee.

Oplossingen voor particulieren en bedrijven

De Eternit Swisspearl Customline serie biedt een hoge mate van flexibiliteit om te voldoen aan bijna elke custom design eis. Bij de Customline worden panelen, die ook als gevelbekleding gebruikt worden, op maat gesneden om plantenbakken te maken. Bij de Customline is het ook mogelijk een wateropslagtank te integreren zodat bomen, struiken en vaste planten voldoende water krijgen. U bent vrij te kiezen qua maatvoering tot een maximum van 2500 x 2500 x 100 mm.

De Eternit Swisspearl Squareline serie wordt veelal in de professionele markt van architecten en vastgoed gebruikt. Zijn elementaire vorm maakt de Squareline tot een universele bouwsteen voor het ontwerp van een gebouw. Vierkant of rechthoekig, de eenvoudige geometrie van deze plantenbakken ontstaat een spannend contrast met de planten. De zeer compacte panelen zijn doordrenkt met kleur en kunnen perfect gecombineerd worden met een bijpassende gevelbekleding.

Kwaliteit en functionaliteit

Eternit Swisspearl voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, zowel in materiaalkeuze en uitvoering. Daarnaast is het de uitstekende functionaliteit die aan de basis ligt voor goede ideeën van ontwerpers en architecten. Elke productlijn van Eternit Swisspearl (plantenbakken, dak- en gevelbekleding of designproducten) is een modulair en uiterst flexibel systeem dat ontworpen is om decennia lang mee te gaan. Behoud en verbetering van de waarde, zowel structureel als visueel, zijn de leidende beginselen waarmee Eternit Swisspearl de architectuur en omgeving stimuleert en bevordert .

Duurzaamheid en ecologie

Meer dan 95% van de Eternit Swisspearl producten is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen uit de Zwitserse bergen. Het bestaat uit cement (51%), recyclebare synthetische vezels (2%), cellulose (5%), lucht (30%) en water (12%). Een materiaal dat al decennia lang gebruikt wordt voor dak- en gevelbekleding. Dit zorgt voor een efficiënte inzet van grondstoffen en voorkomt onnodige vervoer. Bovendien wordt er weinig energie verbruikt bij de vervaardiging van Eternit Swisspearl in vergelijking met vele andere materialen. Eternit Swisspearl is 100% recyclebaar en heeft een levensduur van tenminste 60 jaar.

Traditie en innovatie

De tijdloze aard van het materiaal en de kwaliteit ervan zijn uitgegroeid tot het kenmerk van Eternit Swisspearl. Iets waar ook toekomstige generaties op kunnen rekenen. Bij de ontwikkeling van haar producten, laat Eternit Swisspearl zich leiden door haar eigen geschiedenis, baanbrekende architectuur en veelbelovende technologieën. Dit maakt Eternit Swisspearl tot een duurzaam materiaal van vandaag en morgen.