Fast design tuinmeubelen  

Fast tuinmeubelen

Het Italiaanse Fast is een ​​toonaangevend merk in de wereld van indoor en outdoor aluminium meubelen. Alle design meubelen zijn door zorgvuldige keuzes van materialen en creativiteit tot stand gekomen en ontwikkeld door experts op tuinmeubilair gebied en bekende ontwerpers. Ontwerpers als Robby Cantarutti, Design Studio Lievore Altherr, Radice Orlandini en Emmanuel Gallina hebben de toonaangevende tuinmeubelen van Fast ontworpen.

De tuinmeubelen zijn ontworpen voor langdurig gebruik buiten en bestand tegen alle weersinvloeden. De design tuinmeubelen van Fast laten u extra genieten van uw tuin en geven uw buitenruimte een stijlvol karakter. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van gegoten aluminium. Voordelen van dit materiaal zijn: licht van gewicht, makkelijk in gebruik en onderhoud, roestvrij en bestand tegen vrijwel alle weersinvloeden.

Fast Forest en andere collecties

Bij House of Green kunt u het complete assortiment Fast tuinmeubelen bestellen, waaronder de bekende Forest collectie. Echter zijn ook de Fast Radice Quadra tafels, Fast Zebra stoelen en de New Joint lounge collectie prachtige design items van hoogstaande kwaliteit. Onze tuinontwerpers geven u graag advies en helpen bij de juiste kleur en collectie keuze zodat uw tuin op unieke wijze ingericht wordt.

Catalogus en prijslijst

Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

*Let op: de prijslijst van Fast bevat de prijzen excl. 21% BTW.

Contactgegevens

House of Green
Boomaweg 27A
2681 RH Monster (Westland)
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten