Flora groeischermen  

Hoogwaardige kwaliteit groeischermen

Het Duitse FLORA staat voor originele en kwalitatief hoogwaardige plantenbakken, trellissen, terrasschermen en accessoires voor de tuin. FLORA is ruim 100 jaar geleden begonnen met de productie van onverslijtbaar tuingereedschap en kenmerkt zich door onderscheidende ontwerpen en maatwerk oplossingen voor particulieren en zakelijke klanten. De combinatie van moderne technieken, het gebruik van hoogwaarde materialen en een eigen gevoel voor vorm en ontwerp maken de plantenbakken, trellisschermen en windschermen van FLORA bijzonder. Al sinds 1875 heeft het familiebedrijf FLORA zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en het fabriceren van kwalitatief hoogwaardige tuinbenodigdheden.

Plantenbakken, trellissen en windschermen

FLORA heeft een uitgebreide collectie van dubbelwandige plantenbakken voor binnen en buiten, waarbij een speciale een inzet de juiste bescherming biedt voor de planten. Naast plantenbakken heeft FLORA ook verschillende trellisschermen en windschermen, allemaal leverbaar in een grote varieteit aan maten en kleuren. Maatwerk oplossingen, bijvoorbeeld voor hotels, horeca en winkelcentra, behoren bij FLORA ook tot de mogelijkheden.

Catalogus en prijslijst FLORA

Bekijk de volledige collectie in onderstaande catalogus en neem contact met onze tuinontwerpers op voor een vrijblijvend advies.