Gloster  

Met Gloster opent u de deuren naar uw tuin of terras en verbindt u binnen met buiten. Met een tijdloos design straalt ieder item van Gloster luxe uit! De tuinmeubelen zijn gemaakt van alleen de allerbeste materialen en nieuwste technieken. Gloster werkt met een aantal wereldberoemde ontwerpers om tijdloos tuinmeubilair te creëren. Zodra een concept is goedgekeurd, werken ontwerpers en vakmensen nauw samen bij de ontwikkeling in de fabriek om de ontwerpen te verfijnen. Op onze webshop leest u meer over Gloster en kunt u onder andere de catalogus van dit jaar downloaden.

Historie

De historie van dit exclusieve merk gaat terug naar West-Afrika in 1960. Door de toegenomen vraag en de toegang tot plantage teak is de productie verschoven naar Indonesië. Natuurbehoud staat bij Gloster zeer hoog in het vaandel. Nog steeds wordt er iedere dag met dezelfde passie, trots en overtuiging gewerkt aan de tuinmeubelen waarbij Gloster als doel heeft om het mooiste en meest duurzame tuinmeubilair ter wereld te ontwerpen.

Een compleet assortiment

Bij House of Green kunt u het complete assortiment van Gloster bestellen. Van de prijswinnende series voor outdoor lounge Grid, Tray en Vista, tot aan de luxe tuintafels uit de series Carver, Split en Whirl. Ook de nieuwe Atmosphere serie van Gloster vindt u bij ons.

Vakmanschap en trots

Gloster en vakmanschap gaan hand in hand. De tuinmeubelen zijn niet het resultaat van willekeurige massaproductie, maar van menselijke handen en oog voor detail. Iedere afgeronde hoek, elk gewricht en de kwaliteit van het materiaal is het resultaat van de kennis en kunde van vaklui. Alle ambachtslieden in de fabrieken van Gloster zijn trots op hun vakmanschap.

Traditie en vooruitgang

Gloster is gebonden aan zowel de geschiedenis en traditie. Daarbij is het belangrijk dat klanten zichzelf verbonden voelen met de meubels die ze kopen. Vandaag de dag staat Gloster bekend om zijn innovatieve ontwerpen en toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals rvs, aluminium en de beste outdoor-stoffen.

Transparantie en eerlijkheid

Bij Gloster zijn ze zich heel erg bewust van de invloed die het kappen van bomen heeft op onze omgeving. Daarom kappen ze alleen bomen die ze zelf geplant hebben. Elke boom die wordt gekapt werd in de grond geplaatst door een van de werknemers. Een teak boom heeft een levensduur van minstens 50 jaar en het hout kan altijd terug naar haar oorsprong herleidt worden. Gloster hecht veel waarde aan het vertrouwen van klanten en streeft er naar de wereld met het respect dat zij verdiend te behandelen.

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Adviesgesprekken op afspraak mogelijk of
kom spontaan langs!