Gloster design tuinmeubelen  

Met Gloster opent u de deuren naar uw tuin of terras en is buiten direct verbonden met binnen. Met een tijdloos design straalt ieder item van Gloster luxe uit! De tuinmeubelen van Gloster zijn gemaakt van alleen de allerbeste materialen en gefabriceerd volgens de nieuwste technieken.

De designers van Gloster

Gloster werkt met een aantal wereldberoemde ontwerpers om tijdloos tuinmeubilair te creëren. Zodra een concept is goedgekeurd, werken ontwerpers en vakmensen nauw samen bij de ontwikkeling in de fabriek om de ontwerpen te verfijnen. Een aantal van de designers zijn: Carsten Astheimer, Paolo and Edi Ciani, Henrik Pedersen, Mark Gabbertas, Cecilie Manz, Chris Panichella en Sebastian Herkner.

Historie

De historie van dit exclusieve merk gaat terug naar West-Afrika in 1960. Door de toegenomen vraag en de toegang tot plantage teak is de productie verschoven naar Indonesië. Natuurbehoud staat bij Gloster zeer hoog in het vaandel. Nog steeds wordt er iedere dag met dezelfde passie, trots en overtuiging gewerkt aan de teakhouten tuinmeubelen waarbij Gloster als doel heeft om het mooiste en meest duurzame tuinmeubilair ter wereld te ontwerpen.

Een compleet assortiment

Bij House of Green kunt u het complete assortiment van Gloster bestellen. Van de prijswinnende series Gloster Grid, Gloster Vista en Gloster Atmosphere, tot aan de luxe tuintafels uit de series Gloster Carver, Gloster Split en Gloster Whirl. Ook de nieuwe Gloster Dune, Gloster Kay en Gloster Lima collectie vindt u bij ons. Download onderaan deze pagina de catalogus en prijslijst van Gloster.

Vakmanschap en trots

Gloster en vakmanschap gaan hand in hand. De tuinmeubelen zijn niet het resultaat van willekeurige massaproductie, maar van menselijke handen en oog voor detail. Iedere afgeronde hoek, elk gewricht en de kwaliteit van het materiaal is het resultaat van de kennis en kunde van vaklui. Alle ambachtslieden in de fabrieken van Gloster zijn trots op hun vakmanschap. Vandaag de dag staat Gloster bekend om zijn innovatieve ontwerpen en toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals rvs, aluminium en de beste Sunbrella outdoor-stoffen.

Transparantie en eerlijkheid

Bij Gloster zijn ze zich erg bewust van de invloed die het kappen van bomen heeft op de wereld. Daarom kappen ze alleen bomen die ze zelf geplant hebben. Elke boom die wordt gekapt werd in de grond geplaatst door één van de werknemers. Een teak boom heeft een levensduur van minstens 50 jaar en het hout kan altijd terug naar haar oorsprong herleidt worden. Gloster hecht veel waarde aan het vertrouwen dat de klant in haar producten heeft en streeft er naar de wereld met het respect dat zij verdiend te behandelen. Tevens hebben zij een zogenoemde MSA-policy (Modern Slavery and Human Trafficking Policy) ter voorkoming van uitbuiting van alle werknemers in het productieproces.

Catalogus en prijslijst

Bij House of Green kunt u de complete collectie van Gloster bestellen. Neem contact op voor een vrijblijvend advies.