In-Lite tuinverlichting  

In-Lite Tuinverlichting: al 20 jaar design van Nederlandse bodem

Tuinverlichting is de kers op de taart in de tuin! Een prachtig bloeiende tuin waar u ’s avonds en op donkere winterse dagen ook kunt van genieten geeft net dat extra fijne gevoel én kan tevens bijdragen aan de veiligheid van uw woning.

In-Lite is een Nederlands bedrijf dat al meer dan 20 jaar bestaat. In-lite heeft een collectie bestaande uit grondspots, staande lampen, wandlampen, richtspots, opbouwlampen en diverse accessoires. Zowel in pergola’s, tegels, houten terrassen en zelfs in trappen kan de verlichting van In-lite geïntegreerd worden. De lampen van In-Lite zijn aan te sturen via een app op je smartphone, optimaal gebruiksgemak! In-lite buitenverlichting is gebaseerd op 12 Volt laagspanning en is hierdoor eenvoudig en veilig te installeren. Tevens is uitbreiding van het verlichtingsplan met dit systeem makkelijk uit te voeren. Met 5 jaar garantie is In-Lite een betrouwbaar merk waar onze tuinontwerpers graag mee werken.

Populaire collecties van In-Lite zijnde : FUSION grondspots, NERO grondspots, LIV staande lampen, WEDGE  wandlampen, ACE wandlampen en de SCOPE richtspots.

Hoe kies ik de juiste tuinverlichting?

Om de juiste tuinverlichting aan te bieden maken onze tuinontwerpers verlichtingsplannen op maat. Hierbij wordt gekeken naar onder andere de zichtlijnen, de hoogte en vorm van beplanting en bomen en de balans in de verschillende verlichtingskeuzes. Onze tuinontwerpers vertellen graag meer over de mogelijkheden van tuinverlichting.

Download In-Lite catalogus

Vraag onze tuinontwerpers naar persoonlijk advies voor uw tuin of terras. Hieronder vindt u de catalogus, voor meer informatie over prijzen en technische informatie kunt u contact opnemen met onze tuinontwerpers.

Contactgegevens

House of Green
Boomaweg 27A
2681 RH Monster (Westland)
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten