Lonc Haags design tuinmeubilair  

‘Lonc, Living Products’ is ontstaan ​​in de Caballero Fabriek in Den Haag. In het bruisende centrum van de creatieve industrie in Den Haag, hebben twee industrieel ontwerpers, een grafisch ontwerper, een interieur expert en professional op het gebied van meubelproductie en logistiek besloten de krachten te bundelen.

Lonc, een eigenwijs merk

Ze weten wat ze willen: een eigen merk te creëren. Natuurlijk beseffen ze zich dat ze zwemmen ‘tegen de stroom in’ door de lancering van een nieuw label in een sterk concurrerende markt, maar ze zijn nog steeds van plan om het te doen. Waarom? Zij geloven in de authenticiteit van hun producten. Ze zijn Onderscheidend. Authentiek. Organisch. Van Nederlandse makelij. Duurzaam (blijvend). Modern. Tijdloos. Lonc is een ontwerp label met een eigen signatuur.

Ze willen producten creëren met een lange levensduur. Deze filosofie komt tot uiting in het design: eenvoudige bochten, gecombineerd met subtiele bewegingen. Hoe langer je er naar kijkt, hoe meer je ziet het. Het is net als met goede muziek. De eerste keer dat je het hoort je heeft het ‘iets’. Je weet niet wat het is, maar je blijft luisteren. Het wordt steeds beter.

Praktisch, robuust en weerbestendig

Alle tafels zijn ideaal voor een tuin, terras, of voor een informele zitkamer. Alle materialen zijn weerbestendig en robuust. Hierdoor zijn de stoelen en tafels zeer goed geschikt voor een scala aan gebruik zoals in hotellobby’s, conferentiezalen, horeca terrassen, festivalterreinen en zwembaden. Alle tuinmeubelen zijn zo ontworpen dat dat ze snel en gemakkelijk te monteren zijn. Ze worden geleverd in een klein pakket en zijn gemakkelijk op te slaan en te vervoeren.

Bewust uit Den Haag

Lonc is milieubewust en omarmt volledig het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Lonc staat voor tijdloze producten met een lange levensduur, maar mocht het onverhoopt toch nodig zijn dan is het goed om te weten dat de producten recyclebaar zijn. Alle ontwerpen komen uit Den Haag en worden in Nederland gemaakt.

Compleet assortiment

Na de introductie van de loungestoel Seaser is de collectie van Lonc uitgebreid tot een complete collectie met eetstoelen (Easer), krukjes (Beaser), bijzettafels (Teaser) en salon- en eettafels (A-Lowha). Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van Lonc. Neem contact met ons op om meer informatie te ontvangen over dit mooie outdoor merk.