Martinelli Luce tuinverlichting  

Italiaans design

Dit alom bekende verlichtingsmerk komt uit Italië. Het bedrijf heeft al meer dan vijftig jaar ervaring met het produceren van designlampen en dit zie je terug in ieder ontwerp dat Martinelli Luce op de markt brengt. De lampen zijn geïnspireerd op de natuur en geometrie waardoor je een interessante mix krijgt van natuurlijke materialen en wiskundige vormen. Bekende design klassiekers van Martinelli Luce zijn de Pipistrello lamp en de Serpente tafellamp uit de Martinelli Luce Serpente collectie.

Outdoor verlichting van Martinelli Luce

De outdoor collectie van Martinelli Luce bestaat o.a. uit de bekende Trilly lampen. Het polyethyleen, waarvan de Trilly lamp is gemaakt, is weersbestendig en met een extra lange outdoor kabel is deze lamp zeer flexibel toe te passen in de tuin en zorgt deze lamp voor een fijne sfeer in de avond of op donkere dagen. Nieuw in de Martinelli Luce collectie zijn de Ciulifruli en de Kiki buitenlamp. Een uniek item is de Glouglou Pol lamp die draadloos is en kan drijven in een vijver of zwembad. Naast de klassiek Martinelli Luce Bowl, Pistillo en Polo lampen heeft dit merk ook diverse hoogwaardige systeemverlichting voor in de tuin.

Catalogus en prijslijst Martinelli Luce

Bekijk hieronder de catalogus en prijslijst om de volledige collectie te zien. In onze tuinontwerpstudio en showroom in Den Haag hebben wij tevens diverse lampen van Martinelli Luce dus komt gerust langs! Wij geven ook graag persoonlijk advies en onze tuinontwerpers maken desgewenst een passend verlichtingsplan.

*Let op: in deze prijslijst zijn de getoonde prijzen exclusief BTW.

 

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Hemelvaartsdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur!

Adviesgesprekken op afspraak mogelijk of
kom spontaan langs!