OASIQ  

Inspired by nature crafted for people!

Dat is waar Oasiq voor staat. De prachtige collecties zijn 100 procent weerbestendig, gemaakt van duurzame materialen en hebben een zowel transparante als luchtige uitstraling, met details die subtiel refereren aan de jaren vijftig van de vorige eeuw. Op onze webshop leest u meer over OASIQ en kunt u onder andere de catalogus van dit jaar downloaden.

Historie

OASIQ is in 2008 opgericht in New York en sinds 2013 op de markt in Europa. Het moederbedrijf in Azië is al tientallen jaren één van de grootste spelers in het ontwikkelen en leveren van zeer hoogwaardige tuinmeubelen. Kwaliteit, vakmanschap en aandacht voor detail komen terug in de luxe collectie tuinmeubelen van OASIQ.

OASIQ heeft een enorme passie voor de natuur en het buitenleven, dat zit in het DNA. OASIQ wil mensen van dat buitenleven laten genieten en hen in contact brengen met de natuur. Met de collecties buitenmeubels van OASIQ wordt uw tuin, terras of balkon omgetoverd tot een oase van rust en ontspanning.

Designers

OASIQ werkt met gevestigde en talentvolle designers, zoals Gijs Papvoine (Maro), Hans Daalder (Diuna en Corail), Hugo de Ruiter (Attol en Yland), Mark Gabbertas (Sandur, Machar, Coco en Serac). Iedere designer met verschillende achtergrond en invalshoeken. Of het nu voor een eenmalig project is of als onderdeel van een blijvende collectie, deze samenwerkingsverbanden leiden tot gedurfde, ambitieuze tuinmeubelen. Door creativiteit en vakmanschap weet OASIQ ontwerpen te maken die er altijd in slagen om elegantie en uitstraling te combineren met comfort. Strakke lijnen met duurzame materialen en een optimaal gebruiksgemak.

Compleet assortiment

Bij House of Green verkopen we het complete assortiment OASIQ tuinmeubelen en in onze showroom kunt u op uw gemak diverse tuinstoelen en tuintafels bekijken en uitproberen. Wij adviseren u graag over onze met zorg geselecteerde collectie tuinmeubelen van OASIQ.

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Adviesgesprekken op afspraak mogelijk of
kom spontaan langs!