OASIQ design tuinmeubelen  

Inspired by nature crafted for people!

Dat is waar OASIQ voor staat. De prachtige collecties zijn volledig weerbestendig, gemaakt van duurzame materialen en hebben zowel een transparante als luchtige uitstraling, met details die subtiel refereren aan de jaren vijftig van de vorige eeuw.

Historie

OASIQ is in 2008 opgericht in New York en sinds 2013 op de markt in Europa. OASIQ is al tientallen jaren één van de grootste spelers in het ontwikkelen en leveren van zeer hoogwaardige tuinmeubelen. Kwaliteit, vakmanschap en aandacht voor detail komen terug in de luxe collectie tuinmeubelen van OASIQ.

OASIQ heeft een enorme passie voor de natuur en het buitenleven, dat zit in het DNA van dit design merk. OASIQ wil mensen van het buitenleven laten genieten en hen in contact brengen met de natuur. Met de collecties van OASIQ wordt uw tuin, terras of balkon omgetoverd tot een oase van rust en ontspanning.

Designers

OASIQ werkt met gevestigde en talentvolle designers zoals Hans Daalder (Diuna en Corail), Hugo de Ruiter (Attol en Yland) en Mark Gabbertas (Sandur, Machar, Coco en Serac). Iedere designer heeft een verschillende achtergrond en werkt met andere invalshoeken. Of het nu voor een eenmalig project is of als onderdeel van een blijvende collectie, deze samenwerkingsverbanden leiden tot gedurfde, ambitieuze tuinmeubelen. Door creativiteit en vakmanschap weet OASIQ ontwerpen te maken die er altijd in slagen om elegantie en uitstraling te combineren met comfort. Strakke lijnen met duurzame materialen en een optimaal gebruiksgemak.

Compleet assortiment

Bij House of Green verkopen we het complete assortiment OASIQ tuinmeubelen. Neem contact op voor een vrijblijvend advies.