Pappelina tuinkleden  

Scandinavisch design en hoge kwaliteit

Pappelina is een synoniem voor hoogwaardige kunststof tapijten en tuinkleden. Als u investeert in een tapijt van Pappelina investeert u in kwaliteit die ligt in echte Zweedse vakmanschap ontwikkeld in Dalarna in het hart van Zweden. Alle tuinkleden en accessoires worden ontworpen en geproduceerd in Zweden. Ze belichamen de Scandinavische stijl en zijn gemaakt van niet – toxisch Zweeds plastic volgens de traditionele methoden voor het weven van de klassieke ” rag rug ‘ die in de jaren 1960 populair werd onder huisvrouwen omdat ze makkelijker schoon te maken waren.

Traditioneel geweven en bewust geproduceerd

Sinds 1999 specialiseert het Zweedse ontwerphuis Pappelina zich in het weven van heerlijk zachte en toch zeer robuuste en verbazingwekkend gemakkelijk te reinigen plastic tapijten en buitenkleden. De producten zijn geschikt voor verschillende doeleinden. De fraai vormgegeven tuinkleden zien er geweldig uit op het balkon of terras en in de keuken of badkamer. Ook voor kinderkamers worden de Pappelina kleden en tapijten veel gebruikt.

De tuinkleden en tapijten worden geproduceerd in Zweden en op de traditionele weefgetouwen. Op deze manier beveiligt het bedrijf de regionale werkgelegenheid, betrouwbare kwaliteitscontroles en korte transportroutes. Daarnaast zijn de tapijten vrij van zware metalen en schadelijke weekmakers. Doordat alle producten in Zweden geproduceerd worden voldoet het bedrijf aan de strenge Europese eisen voor de bescherming van het milieu.

Breed assortiment maten, kleuren en patronen

De terraskleden en tapijten van Pappelina zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en patronen. Moderne geometrische vormen en zachte kleuren zijn terug te vinden in de tuinkleden REX, REGINA ANTS, NOA en HONEY. Andere strak vormgegeven tuinkleden zijn de MAX, LINN en HUGO. en Voor degenen die liever gewoon effen tuinkleed hebben, biedt Pappelina de SVEA en MONO tapijten aan. Tot slot zijn er nog de klassiekers zoals de VERA en VIGO met een duidelijk patroon.

De meeste tapijten van Pappelina zijn 70cm breed, maar meer en meer komen er bredere varianten op de markt varierend van 85cm, 140cm en 180cm breed. Daarnaast produceert Pappelina ook vele andere mooie designer woonaccessoires voor binnen en buiten. Denk hierbij aan kussens, kleden, tafellopers en een lamp.

Pappelina bij House of Green

De Zweedse ontwerp fabrikant Pappelina staat wereldwijd bekend om hun eenvoudige, functionele ontwerp en de hoge kwaliteitsnormen. Uniek is de prachtige oppervlaktestructuur van hun outdoor tapijten, wat vooral zacht en glad. De tapijten zijn gemakkelijk te onderhouden, volledig weerbestendig en kunnen in de machine gewassen worden. De tuinkleden van Pappelina zijn zo mooi dat ze zowel binnen als buiten goed tot hun recht komen!

Bij House of Green kunt u de complete collectie van Pappelina, voor binnen en buiten, bestellen. Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Catalogus en prijslijst Pappelina

Contactgegevens

House of Green
Boomaweg 27A
2681 RH Monster (Westland)
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten