Skagerak teak tuinmeubilair  

Het Deense Skagerak (Internationaal ook bekend als TripTrap) ontwerpt design tuinmeubelen die generaties buiten kunnen blijven staan. Met duurzame materialen zoals teak (FSC) en roestvrijstaal zijn de tuinstoelen en tuintafels geschikt om het gehele jaar buiten te blijven staan. De elegante vormen en het zitcomfort van de tuinmeubels van Skagerak zijn aansprekend voor jong en oud. Naast fraaie tuinmeubels heeft Skagerak ook een uitgebreide collectie accessoires voor in de tuin, zoals voederhuisjes en vuurkorven.

De Skagerak collecties

De Skagerak Cutter collectie is inmiddels een echte klassieker. Met deze collectie kunt u uw gehele garderobe of hal smaakvol en functioneel inrichten. Skagerak heeft zowel indoor als outdoor collecties en een uitgebreide aantal accessoires. De tuinmeubelen van Skagerak zijn doorgaans gemaakt van teak maar breid zich steeds meer uit naar meubels van gepoedercoat metaal. De Skagerak collectie bevat design tuintafels, tuinbanken en comfortabele stoelen. Populaire collecties van Skagerak zijn onder andere: Vendia, Selandia, Drachmann, Overlap en Skagen. Hieronder vindt u de nieuwste catalogus en prijslijst van Skagerak. Onze tuinontwerpers adviseren u graag over de diverse banken, stoelen en tafels van dit duurzame Deense merk.

De generaties-lange levensduur van Skagerak tuinmeubilair

In de visie van Skagerak is het belangrijk om producten een lange levensduur te geven die gewaarborgd zijn door esthetische en functionele eigenschappen. Skagerak maakt meubelen en accessoires die bedoeld zijn om generaties mee te gaan. De producten worden gekenmerkt door vakmanschap, duurzaamheid en een warme en uitnodigende vormgeving. Producten die geliefd zijn onder mensen van alle leeftijden.

Duurzaamheid en de certificeringen

Skagerak staat ​voor verantwoorde productie, transparante werkrelaties en goede arbeidsomstandigheden. Zij ondersteunen de tien principes van de Verenigde Naties voor MVO en gebruiken alleen FSC hout.

Advies en gemak

Skagerak (voorheen TripTrap) is bij een select aantal winkels in Nederland verkrijgbaar waaronder House of Green. Bij House of Green adviseren we over u het complete assortiment van Skagerak, waaronder ook de series Vendia, Selandia, Drachmann, Overlap en Skagen. Mail of bel ons zodat u de juiste informatie over dit Deense designmerk kunt ontvangen. Telefonisch via: 070-7370747 of per e-mail: info@houseofgreen.nl.

Catalogus en prijslijst Skagerak

Contactgegevens

House of Green
Boomaweg 27A
2681 RH Monster (Westland)
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten