Umbrosa parasols en zonnewering  

Umbrosa schaduwoplossingen. Iets nieuws onder de zon.

Zowel voor de particuliere markt als voor de projectmarkt durft Umbrosa bestaande schaduwoplosingen en parasols opnieuw uit te vinden. De schaduwcreaties vallen op door hun vorm en hun werking. Ze zijn robuust, makkelijk te openen en te sluiten én ze vergen weinig onderhoud.

Het ontwerp van Umbrosa schaduwoplossingen is toegankelijk en speels. Altijd met een knipoog die de saaiheid doorbreekt. Umbrosa staat garant voor betaalbaar comfort, duurzame Belgische kwaliteit en betrouwbare functionaliteit. Ingenieus in elkaar gestoken schaduwcreaties als ultieme finishing touch in uw tuin of op uw terras.

Umbrosa Paraflex muurparasol

Voor de Umbrosa Paraflex lieten de designers zich inspireren door de wendbaarheid en stevigheid van de menselijke arm. Een plaatsbesparende oplossing, zonder voet en zonder paal, die u de mogelijkheid biedt schaduw te maken waar u het wilt. Met één, twee of meer parasols, in functie van uw behoeften. De lichte en compacte Paraflex biedt maximale schaduw en is bijzonder windbestendig.

Umbrosa Icarus schaduwmaker en windscherm

Met de Icarus slaat Umbrosa twee vliegen in één klap. Geïnspireerd door de natuur, ontwierpen we een schaduwmaker die terzelfder tijd ook dienst doet als windscherm. De Icarus omarmt en beschermt. Hij creëert de veilige geborgenheid van een cocon, terwijl u volop kunt genieten van het mooie weer. De Icarus is 360° roteerbaar en biedt een natuurlijke elegantie van een “groot blad” aan een Stengel

Umbrosa Infina parasol zonder baleinen

De Infina staat voor rust en eenvoud. Zonder het drukke kluwen van baleinen en baleinhouder, is de Infina een pareltje van pure esthetiek. Het visueel zeer rustgevende effect zorgt voor een clean design dat alle ballast van de klassieke stokparasol overboord gooit. De Infina combineert een minimalistische vormentaal met maximale prestaties op het vlak van windweerstand.

Umbrosa Ingenua schaduwdoek

Wanneer grotere oppervlakken van schaduw moeten voorzien worden, dan biedt de Ingenua oplossing. Dankzij het ingenieuze schuifsysteem van de Ingenua kunt u het zeil gemakkelijk aanpassen aan de omstandigheden en de omgeving. De sobere lijnen en moderne vormen van de Ingenua worden gecombineerd met uitstekende prestaties op het vlak van windbestendigheid. De Ingenua spanzeilen zijn bestand tegen grote windsnelheden, aanpasbaar in functie van de zon en in talloze zeilcombinaties te leveren.

Catalogus en prijslijst Umbrosa

Bij House of Green kunt het volledige assortiment Umbrosa schaduwoplossingen bestellen. Onze ontwerpers demonstreren u graag de mogelijkheden of denken vanuit het ontwerp van uw tuin mee in passende oplossingen.

 

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Hemelvaartsdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur!

Adviesgesprekken op afspraak mogelijk of
kom spontaan langs!