Een gezonde bodem, een gezonde groei – Verzorging en onderhoud  

Nu de lente weer is gekomen en planten weer in bloei komen, komt ook de zorg voor al het mooie groen weer naar boven. Met regelmaat wordt ons gevraagd naar oplossingen voor o.a. bladziekten en onwelkome insecten die de plant aantasten. Natuurlijk hebben wij dier- en kindvriendelijke verzorgingsproducten passend bij deze problemen, maar het advies van onze leveranciers Bio-Kultura, Floratura en Pireco willen we u niet onthouden:

De gezondheid en weerbaarheid van planten en gewassen begint altijd in de bodem. Het is juist de natuur waar evenwicht in voeding en elementen is te vinden. Planten kennen in natuurlijke omstandigheden een eigen kringloop en juist de plantenresten en bladeren zorgen voor een evenwichtige basis. Denk daarom eerst na en gebruik geen chemische bestrijdingsmiddelen en of chemische kunstmeststoffen. Chemische stoffen doden en verstoren de balans, het bodemleven en is schadelijk voor insecten en het milieu. Gebruik eerst de gecomposteerde resten van de planten uit uw tuin en vul deze dan aan met natuurlijke meststoffen. Kort samengevat zijn de volgende zaken van belang:

De juiste plant op de juiste plaats
De juiste plaats met de juiste bodemeigenschappen en structuur
De juiste bodem met gebruik van de juiste natuurlijke meststoffen
Mocht u specifiek vragen hebben over een probleem dat u tegenkomt, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Bloemen_A

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Hemelvaartsdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur!

Adviesgesprekken op afspraak mogelijk of
kom spontaan langs!