Groen aan de wand – Buitenleven in de stad  

Werelds effect in eigen huis

In de bladen staan soms schitterende voorbeelden van verticale tuinen in de stad. Gevels in Milaan of New York tot wel 100 meter hoog bedekt met allerlei soorten groen. En ook op Facebook of Pinterest vind je legio voorbeelden van de mooiste groene wanden van over heel de wereld.

Maar hoe creëer je zoiets moois nu in je eigen huis of tuin? Het zou toch zo leuk zijn om een kruidenwand in je eigen keuken te hebben? Een groen schilderij in de woonkamer, of een groene wand op je balkon die sfeer, rust en ruimte brengt.

Het Belgische designmerk D&M brengt met een modulair wandsysteem voor huis-, tuin- en keukengebruik de oplossing dichtbij. De Karoo. Met dit innovatieve ecologisch verantwoorde product creëer je in mum van tijd een groene wand in je woonkamer of op je balkon of terras. Een uniek groen gevelconcept dat in elke omgeving toepasbaar is. Grote of kleine ruimtes, horizontaal of verticaal. De verpakking voorziet zelfs in een montagesjabloon, biologische potgrond en een duidelijke gebruiksaanwijzing. Met dit product kan iedereen zijn eigen wereldse appartement of daktuin kan creëren.

Overtuigd van de Karoo als een invulling uw balkon, terras of keuken? Neem contact ons op over de mogelijkheden.

D&M Depot_F

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Hemelvaartsdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur!

Adviesgesprekken op afspraak mogelijk of
kom spontaan langs!