Samenwerking met De Vlinderstichting  

Vlinders in de tuin

Het voorjaar komt er weer aan en de blikken worden weer gericht op buiten! Op donderdag 12 maart om 19.30 uur geeft Anthonie Stip van De Vlinderstichting een boeiende lezing over vlinders in de stadse tuinen en terrassen.

Tijdens deze lezing zullen vragen worden beantwoord als: Welke vlinders kun je in je Haagse tuin verwachten, hoe leven die vlinders, wat hebben ze nodig? Tot slot zal Anthonie ingaan op hoe je zelf de vlinders kan helpen en welke richtlijnen en plantensoorten daarbij van pas komen.

Programma

Wanneer: Donderdag 12 maart 2015 van 19.30 tot 22.00 uur
Waar: Tuinwinkel House of Green, Noordeinde 102 in Den Haag
Kosten: 5,- EUR (vooraf te voldoen bij aanmelding)
Aanmelden

Aanmelden voor deze lezing kan tot donderdag 5 maart 2015 in de tuinwinkel of via de webshop van House of Green. Minimaal aantal deelnemers 20.

Vlinderstichting

De Vlinderstichting beschermt vlinders en libellen in Nederland. Door gericht onderzoek en het geven van adviezen zet De Vlinderstichting zich in voor vlinders en libellen. Daarbij gaat het om vragen als: waar zijn ze te vinden, gaat het op die plekken goed of juist slecht? En hoe komt het dat de vlinders en libellen verdwijnen? Het verzamelen en delen van kennis heeft als doel de vlinders en libellen in Nederland te beschermen.

House of Green

De tuinontwerpers en plantspecialisten van House of Green zien dat mensen in de stad kwaliteit zoeken die past bij hun eigen levensstijl. Tegelijkertijd hebben ze daarbij behoefte aan meer binding met de natuur. Meer vlinders in de tuin is daarbij een heel concrete wens van vele particulieren en bedrijven. De eigen stadstuin, bedrijfstuin of terras is een ideale plaats daar invulling aan te geven, echter ontbreekt het hen vaak aan inspiratie, tijd en kennis’. Vanuit onze tuinwinkel op een unieke winkellocatie het Noordeinde 102 in Den Haag helpen we onze klanten de gewenste tuin realiseren en inspireren we mensen met de laatste producten verkopen allerlei leuke en duurzame tuinproducten.