Over ons  

Meer leven in de tuin

House of Green heeft als doel om de leefbaarheid in de buitenruimte te vergroten door meer groen naar tuinen, terrassen en balkons te brengen.

House of Green biedt een antwoord op de toenemende vraag van particulieren en bedrijven die op een bewuste wijze hun buitenruimte willen inrichten. Daarbij is meer ‘groen’ in de tuin een duidelijke wens, maar ze weten niet hoe ze dat moeten inpassen. Wat ze wel weten is dat het geheel in harmonie moet zijn met karakteristieke eigenschappen van de woning en omgeving en dat hun wensen naar eigen tempo en budget gerealiseerd moeten worden. 

Tuinontwerpstudio en tuininrichting

Door mensen en bedrijven te inspireren met tuinideeën, oplossingen dichtbij te brengen en ze volledig te ontzorgen verlagen we drempel om met de eigen tuin of terras aan de slag te gaan. Door een tuinontwerpbureau en een tuinwinkel in de stad te combineren nemen we de drempel weg voor mensen om op een vrijblijvende manier kennis te maken met onze werkwijze. Vanuit de tuinontwerpstudio en tuinmeubilairshowroom helpen wij mensen en bedrijven met een tuinontwerp op maat en/of speciaal geselecteerde tuinmeubelen. Bekijk ook de pagina Tuinontwerp.

Team van House of Green

Vanuit de tuinontwerpstudio werkt een breed inzetbaar team van tuinontwerpers, beplantingsspecialisten en tuinmeubilairdeskundigen. Ieder met zijn of haar eigen expertise en ervaring.

Onze mensen specialiseren zich op het ontwerpen en inrichten van uiteenlopende buitenruimtes. Dat varieert van een klein balkon tot een groot schoolplein, of van een voortuin met fietsenhok tot aan een dakterras met gevelgroen. Omdat iedere opgaaf maatwerk is, selecteren per project de juiste persoon, of een combinatie van expertises. Bekijk hier ons vaste team.

Contactformulier

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op:

Contactgegevens
House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag

Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden
Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten

Adviesafspraken in overleg en op locatie.