Over ons  

Meer leven in de buitenruimte

House of Green heeft als doel om de leefbaarheid in de buitenruimte te vergroten door meer groen naar particuliere en zakelijke tuinen en openbaar groen te brengen.

House of Green biedt een antwoord op de toenemende vraag van particulieren en bedrijven die op een bewuste wijze hun buitenruimte willen inrichten. Daarbij is meer ‘groen’ in de tuin een duidelijke wens, maar ze weten niet hoe ze dat moeten inpassen. Wat ze wel weten is dat het geheel in harmonie moet zijn met karakteristieke eigenschappen van de woning en omgeving en dat hun wensen naar eigen tempo en budget gerealiseerd moeten worden. 

Tuinontwerpstudio en tuininrichting

Door mensen en bedrijven te inspireren met tuinideeën en duurzame toepassingen dichtbij te brengen en ze volledig te ontzorgen verlagen we drempel om met de eigen tuin of buitenruimte. Wij helpen bedrijven, particulieren en instellingen met een ontwerp of plan op maat.  Bekijk ook de pagina Tuinontwerp.

Team van House of Green

Vanuit de tuinontwerpstudio werkt een breed inzetbaar team van tuinontwerpers en beplantingsspecialisten.

Onze mensen specialiseren zich op het ontwerpen en inrichten van uiteenlopende buitenruimtes. Dat varieert van een particuliere tuin tot een groot schoolplein, of van een fraaie bedrijfstuin tot een intensieve daktuin. Omdat iedere opgaaf maatwerk is, selecteren per project de juiste persoon, of een combinatie van expertises. Bekijk hier ons vaste team.

Mail (info@houseofgreen.nl) of bel ons (070-7370747) of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op:

Contactformulier

  Contactgegevens

  House of Green
  Boomaweg 27A
  2681 RH Monster (Westland)
  Telefoon: 070-7370747
  Email: info@houseofgreen.nl

  Openingstijden en afspraken

  Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17.30 uur
  Zaterdag en zondag: gesloten