Concept en Missie  

Bloemen_A

Meer leven in de stad en alle buitenruimten!

House of Green heeft als missie om de leefbaarheid in de stad te vergroten door meer planten en bomen naar particuliere en zakelijke buitenruimtes te brengen.

Wij zien mensen in de stad, vitaal en jong van geest, die het maximale uit hun leven willen halen. Deze mensen hebben toegang tot praktisch alles en zijn op zoek naar ervaringen over heel de wereld. Naarmate ze meer ervaringen hebben opgedaan, merken ze het verschil op tussen ‘waardevolle’ en ‘ kunstmatige’ belevingen. Ze worden zich bewust van het leven om hen heen en willen dat bewustzijn doorvertalen naar hun leven in de stad.

Meer planten, bomen en struiken zorgen voor een beter leefklimaat in de stad. Het helpt tegen stedelijke uitdagingen zoals hittestress en slechte waterabsorptie. Mensen in de stad zijn zich hier bewust van en geven aan meer contact met de natuur in de eigen leefomgeving belangrijk te vinden. Maar door individuele ambities, keuzestress en een gebrek aan kennis wordt toch uit nog regelmatig gekozen voor de ogenschijnlijk makkelijke oplossing van een tuin met alleen bestrating.

Omdat wij zien dat de wensen en behoeften van particulieren en bedrijven en de producten en diensten van traditionele tuincentra steeds verder uiteen lopen hebben wij besloten om met een passende oplossing te komen. Door mensen te inspireren om het maximale uit hun eigen tuin of terras te halen, oplossingen binnen handbereik te brengen en mensen volledig te ontzorgen helpen we om de iedere buitenruimte leefbaarder te maken. In eerste instantie voor de bewoner of gebruiker zelf, maar ook voor de vogels, vlinders, insecten en andere dieren om ons heen.

Uniek concept voor groen particuliere en zakelijke buitenruimten

Door mensen en bedrijven te inspireren met tuinideeën, oplossingen dichtbij te brengen en ze volledig te ontzorgen verlagen we drempel om met de eigen tuin of terras aan de slag te gaan.

Onze tuinontwerpers delen graag hun kennis en helpen particulieren en bedrijven met een tuinontwerp op maat. Wees dus welkom om contact op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking!

Groeten,

Team House of Green

Contactgegevens

House of Green
Boomaweg 27A
2681 RH Monster (Westland)
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten