Team  

Creativiteit en ervaring

Het team van House of Green bestaat uit tuinontwerpers, tuin- en landschapsarchitecten, stedenbouwkundig architecten en beplantingsspecialisten. Ieder met zijn of haar eigen expertise en ervaring. Wij geloven in samenwerking door kennis en ervaring met elkaar te delen. Onze ervaren tuinontwerpers creëren hoogwaardige tuinontwerpen voor particuliere tuinen, zakelijke buitenruimtes en openbaar groen. Hieronder vindt u het vaste team van House of Green, wij werken tevens met freelance professionals.

Thijs Peterka

Thijs Peterka

Thijs heeft vanuit zijn opleiding een stedenbouwkundige achtergrond. Bij House of Green heeft hij echter veel ervaring opgedaan in het ontwerpen op laag schaalniveau met alle relevante vaardigheden van dien. Zoals materialisatie toepassingen, beplantingsplannen en het vertalen van wensen naar concrete uitvoerbare plannen. Zo is Thijs breed inzetbaar voor het ontwerpen van zowel privé buitenruimtes als openbare ruimtes. Thijs is een echte denker, filosofisch ingesteld en heeft een breed interesseveld. Hij is nieuwsgierig en stort zich vol overgave in nieuwe informatie en kennis. Hij verdiept zich graag in duurzaamheidsaspecten als het om ontwerpen van tuinen gaat. Thijs ziet werken bij House of Green als een mogelijkheid om zijn ambitie; het vergroenen van de stad, in praktijk te brengen.

Jacqueline Moritz

Jacqueline Moritz

Het ontwerpen van een tuin vereist naast inzicht en creativiteit, kennis van materialen, van tuintrends en van planten bovenal het vermogen om je te kunnen inleven in de beelden en de sfeer die mensen voor ogen hebben bij de invulling van hun tuin. Jacqueline voorziet u, mede door haar ruime ervaring, van een optimaal voorstel en ontwerp. In het verlengde van de missie van House of Green wil ze graag de leefbaarheid van de buitenruimte vergroten door meer groen naar tuinen toe te brengen. Om op die manier bij te dragen aan een groenere en duurzame leefomgeving.

Contactgegevens

House of Green
Boomaweg 27A
2681 RH Monster (Westland)
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten