Team  

Creativiteit en ervaring

Het team van House of Green bestaat uit tuinontwerpers, tuin- en landschapsarchitecten, stedenbouwkundig architecten en beplantingsspecialisten. Ieder met zijn of haar eigen expertise en ervaring. Wij geloven in samenwerking door kennis en ervaring met elkaar te delen.

Onze mensen specialiseren zich op het ontwerpen en inrichten van buitenruimtes in de stad. Dat varieert van een klein balkon tot een groot schoolplein, of van een voortuin met fietsenhok tot aan een dakterras met gevelgroen. Omdat iedere opgave maatwerk is, selecteren wij per project de juiste persoon, of een combinatie van expertises. Hieronder vindt u het vaste team van House of Green, wij werken tevens met freelance professionals.

Jolanda Krispijn - Studiomanager

Jolanda Krispijn (Studiomanager)

Jolanda zorgt er in haar rol als studiomanager voor dat de tuinontwerpstudio en showroom voorzien is van de laatste trends op het gebied van buitenmeubilair. Door goede contacten met vele merken kunnen wij snel de juiste tuinmeubelen en tuinartikelen leveren. In de winkel worden showmodellen van diverse merken getoond, middels catalogi kunt u naar eigen smaak de gewenste meubels direct bij ons bestellen of in uw tuinontwerp laten opnemen. Wij kunnen daarnaast meedenken over uiteenlopende vraagstukken op het gebied buiten-inrichting. Neem contact op met Jolanda om te bekijken of wij voor uw zakelijke of particuliere project de juiste partner zijn. Voor samenwerkingen of media-aanvragen is Jolanda ook ons contactpersoon.

Thijs Peterka - Tuinontwerper

Thijs Peterka (Tuinontwerper)

Thijs heeft vanuit zijn opleiding een stedenbouwkundige achtergrond. Bij House of Green heeft hij echter veel ervaring opgedaan in het ontwerpen op laag schaalniveau met alle relevante vaardigheden van dien. Zoals materialisatie toepassingen, beplantingsplannen en wensen vertalen naar concrete uitvoerbare plannen. Zo is Thijs breed inzetbaar voor het ontwerpen van zowel privé buitenruimtes als openbare ruimtes. Thijs heeft inmiddels al heel wat klanten blij gemaakt met een prachtig en uniek ontwerp. Thijs is een echte denker, filosofisch ingesteld en heeft een breed interesseveld. Hij is nieuwsgierig en stort zich vol overgave in nieuwe informatie en kennis. Hij verdiept zich graag in duurzaamheidsaspecten als het om ontwerpen van tuinen gaat. Thijs ziet werken bij House of Green als een mogelijkheid om zijn ambitie; het vergroenen van de stad, in praktijk te brengen.

Jacqueline Moritz - Tuinontwerper

Jacqueline Moritz  (Tuinontwerper)

Het ontwerpen van een tuin vereist naast inzicht en creativiteit, kennis van materialen, van tuintrends en van planten bovenal het vermogen om je te kunnen inleven in de beelden en de sfeer die mensen voor ogen hebben bij de invulling van hun tuin. Jacqueline voorziet u, mede door haar ruime ervaring, van een optimaal voorstel en ontwerp.