Crossfit ruimte in uw tuin?  

Een crossfit ruimte nodig in uw tuin? Geen probleem voor onze tuinontwerper Thijs! Hij ontwierp in deze tuin een praktische sportruimte uit het zicht van de woonkamer. Als men vanuit binnen de tuin in kijkt moest er namelijk een oase van rust zichtbaar zijn dus de sportruimte is netjes aan zijkant gesitueerd. Door verschillende tuinkamers te creëren, waaronder één met een waterschaal als het middelpunt, wordt aan alle eisen voldaan.

Het ontwerp

Door verschillende tuinkamers te creëren wordt een knusse en groene beleving gecreëerd in deze grote tuin. In het midden van de tuin is een zitruimte met aluminium pergola ontworpen met een schaduwdoek op maat erin. Grote corten-stalen plantenbakken zorgen voor een speels effect door het groen wat hoger te plaatsen en extra op te laten vallen tegen de Schellevis tegels en de corten-stalen randen.

Aangelegd door: Allure Tuinen.

Ook een sportruimte creëren in uw tuin?

Een sportruimte creëren in een kantoortuin is ook heel goed mogelijk. Heeft uw bedrijf een mooie buitenruimte, maar wordt er door uw werknemers geen of weinig gebruik van gemaakt? De beste kantoortuin of bedrijfstuin is een tuin die uitnodigt om te ontspannen, lunchen, vergaderen of zelf te sporten! Wij denken graag mee hoe we jullie kantoortuin het beste kunnen inrichten. Hierbij combineren we onderhoudsvriendelijke beplanting met duurzaam tuinmeubilair en dus zelfs sportfaciliteiten > gegarandeerd enthousiaste én gezonde werknemers!

Bekijk ook onze bedrijfspagina voor meer informatie over de mogelijkheden voor bedrijven.

Contactgegevens

House of Green
Boomaweg 27A
2681 RH Monster (Westland)
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten