Dakterras Amsterdam-Zuid  

Inrichting van een dakterras

De basis voor dit dakterras was gelegd: brede houten vlonderplanken met hier om heen een balustrade als afsluiting. Een goed begin, maar er ontbraken nog een hoop elementen om tot een prettige verblijfsruimte te functioneren, met verschillende gebruiksinvullingen.

In een kort proces met verschillende sfeerimpressies en productpresentaties zijn we samen met de klant tot een eerste stap in de inrichtingswens gekomen. De eerste prioriteit was om invulling te geven aan de wens om samen met vrienden en familie lekker relaxed te kunnen eten en drinken. De OASIQ Reef tafel (240×100) met zwart hpl blad en de antraciet aluminium gepoedercoated OASIQ Sandur armstoelen met bijpassende all-weather kussens bieden de uitstraling en het comfort waar naar gezocht werd. De ‘eethoek’ is verder voorzien van drie Eternit Kyoto plantenbakken (maat ø90, ø70 en ø53) afgewerkt met een antraciet coating.

Als eerste stap richting de lounge-indeling op het dakterras is gekozen voor een opstelling met de OASIQ Sandur lounge chair, uitgevoerd in wit gepoedercoated aluminium met witte textileen en olefin draad. Ook hier zijn, om de ruimte te breken en meer intimiteit te realiseren, Eternit Kyoto plantenbakken geplaatst (maat ø90 en ø70) met bijpassende beplanting.

Alle potten zijn voorzien van een ‘ontzichtbare’ automatische bewatering. De beplanting (o.a. siergrassen, Gaura, Echinacea en Rudbeckia) is afgestemd op de wensen van de klant.

'We zijn er erg blij mee en hebben gelijk de bbq aangezet. De inrichting geeft een rustige en strakke aanblik, maar wel met gezelligheid. Het is heel mooi afgewerkt met gevoel voor detail.'
Reactie van de klant
Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Hemelvaartsdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur!

Adviesgesprekken op afspraak mogelijk of
kom spontaan langs!