Een tuin rondom in Voorburg  

Van binnen naar buiten

Tuinontwerp op maat en uitvoeringsbegeleiding aan de Vijverhof in Voorburg. Na een warme aanbeveling door Studio Kustlijn architecten hebben deze bewoners zich uitgebreid ingelezen in onze ontwerpmogelijkheden en ons portfolio. Het ontwerpproces van deze voortuin en achtertuin vond plaats na een grondige renovatie van het interieur.

Voortuin en achtertuin

De voortuin moest ruimte bieden voor een parkeerplaats, een houten terras en beplanting die voldoende privacy biedt zonder het uitzicht op de vijver weg te nemen. Door de bestrating vanuit de voortuin door te laten lopen naar achter is een eenheid gecreëerd terwijl de houten schutting zorgt voor een duidelijke scheiding en veilige speelruimte achter. Tevens biedt dit de mogelijkheid om de vuilcontainers op subtiele manier uit het zicht te werken.

In de achtertuin is een groot loungeterras gerealiseerd waar ook gegeten kan worden met vrienden en familie. Verder biedt het gras een prettige speelplek voor kinderen en kan er op termijn een schommel, zandbak en pizzaoven gerealiseerd worden.