Hotelterrasinrichting The Anthony  

Hotelterrassen vergroenen

Voor de inrichting van hun 3 terrassen zocht The Anthony hotel in hartje Utrecht een partij die op kort termijn de binnentuin, het dakterras en het entree terras kon voorzien van plantenbakken en beplanting die past bij het unieke karakter. Dit onlangs geopende hotel is namelijk gevestigd in een voormalig Utrechts klooster uit 1902 en hoorde vroeger bij de tegenovergelegen Sint Antoniuskerk. The Anthony hotel is zelfs bekroond met de nominatie voor het beste hotel design 2019!

Een razendsnel ontwerpproces

Na een bezoek van één van onze tuinontwerpers aan het hotel zijn binnen enkele dagen de ontwerpen en beplantingsplannen gemaakt voor zowel de binnentuin, het dakterras als het entree terras. Door de functionaliteiten van de verschillende terrassen in kaart te brengen en de stijl van het pand en de inrichting van het hotel te analyseren kwamen we al snel uit bij de handgemaakte exclusieve plantenpotten van Domani. Door onze goede contacten met het merk Domani konden wij binnen zeer korte tijd alle plantenbakken leveren. In combinatie met een aantal Italiaanse terracotta potten en door het toepassen van de juiste beplanting hebben we het karakter van het hotel weten te versterken op alle terrassen. Hoveniersbedrijf Allure Tuinen heeft vervolgens in een razend tempo alle beplanting en de realisatie ervan op locatie geregeld.

Voor een mooie impressie van dit unieke hotel verwijzen wij u ook graag naar deze video. Bovenstaande prachtige foto’s zijn gemaakt door The Anthony zelf.

Voor de terrassen hebben wij onder andere gekozen voor de Domani Baja Limited Edition Gold, de Domani Texel en de Domani Graz. Vraag onze specialisten naar de prachtige Domani-collectie!

Wilt u uw hotel- of horecaterras ook geheel naar wens laten inrichten?

Voor uw horeca- of bedrijfsterras kan het een uitdaging zijn om de optimale mix te vinden van capaciteit en uitstraling. Het terras is het visitekaartje van uw hotel, bar of restaurant en uw gasten moeten zich er helemaal op hun gemak moeten voelen. Het ontwerp en de inrichting van uw terras wilt u tevens laten aansluiten op het interieur van uw onderneming. Lees hier meer over projectinrichting of neem direct contact op met één van onze specialisten.