Tuinontwerpen voor nieuwbouwwijk Haags Buiten  

ABB Bouwgroep heeft House of Green benaderd omdat zij voor hun te realiseren nieuwbouwwijk ‘Haags Buiten’ willen voorkomen dat de nieuwe bewoners hun tuinen helemaal gaan betegelen. In de openbare buitenruimtes van de wijk gaat veel groen toegepast worden, ze willen de bewoners stimuleren dit met hun privé buitenruimte ook te gaan doen.

De vraagstelling:
Wij gaan 300 woningen aanleggen in een groene wijk, genaamd ‘Haags Buiten’. Wij merken bij opgeleverde projecten dat kopers hun tuin vaak geheel betegelen. Men heeft het idee dat ze er dan weinig omkijk naar hebben, daarnaast horen wij vaak dat men geen groene vingers heeft of denkt te hebben. Haags Buiten wordt een groene en duurzame woonwijk, waarin wij liever geen geheel betegelde tuinen zien, ook gezien de hoosbuien van de laatste jaren. Wij zijn een bouwbedrijf (www.abbbouwgroep.nl) en hebben veel verstand van woningen, maar niet van tuinen. Daarom zoeken wij een partij die ons kan helpen met de inrichting van tuinen.

Het resultaat:
Voor de verschillende type woningen hebben wij diverse tuinontwerpen gemaakt die laten zien hoe mooi en praktisch een groene tuin kan zijn zonder dat je persé groene vingers nodig hebt. De tuinontwerpen zijn opgenomen in de verkoopbrochure van Haags Buiten, de pagina’s uit de brochure met onze tuinontwerpen vindt u hier. De gehele verkoopbrochure vindt u via: www.haagsbuiten.nl/verkoopbrochure.

Zodra de woningen verkocht zijn krijgt iedere aanstaande bewoner een gratis adviesgesprek met één van de specialisten van House of Green aangeboden door ABB groep. Op deze wijze kunnen wij de persoonlijke wensen en mogelijkheden gaan bespreken en zorgen we met zijn allen voor een zo groen en duurzaam mogelijke nieuwbouwwijk!

Wilt u meer weten over deze samenwerking of meer informatie over de mogelijkheden voor uw nieuwbouwproject? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag mee in groene oplossingen!

Contactgegevens

House of Green
Boomaweg 27A
2681 RH Monster (Westland)
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten