Villatuin in Voorburg  

Voor deze grote tuin rondom een volledige gerenoveerde villa in Voorburg mochten wij het tuinontwerp verzorgen. De terrassen, die aan de woning aansluiten, waren ook onderdeel van de renovatie. Deze sluiten nu qua sfeer mooi aan bij de stijl van de woning en vormen een overgang naar de tuin die op een lager niveau rondom de woning ligt.

Het tuinontwerp

Het tuinontwerp is gebaseerd op krachtige, strakke lijnen die de diverse ruimten en functies in de tuin op functionele wijze onderling verbinden. Voldoende ruimte om de ontspannen en voor de kinderen om te spelen was de wens, maar ook veel (winter)groen en privacy waren onderdeel van de eisen aan de nieuwe tuin. Hier moest in het ontwerpproces dus rekening mee worden gehouden.

De borders zijn beplant met plantensoorten die mooi op elkaar aansluiten wat hoogte, kleur, uitstraling en bloeitijd betreft. Door gebruik te maken van forse aantallen planten per soort, versterkt dit het krachtige en rustige beeld van de tuin.

Het resultaat is een tuin waar in geleefd worden én voldoende groen heeft om een mooie natuurlijke uitstraling te creëren. Met de tijd zal de groene uitstraling nog mooier en krachtiger gaan worden.

Vragen over een villatuin ontwerp?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het ontwerpen van uw tuin rondom een villawoning? Neem contact op met onze tuinontwerpers om de mogelijkheden te bespreken en ons volledige portfolio te zien.

Contactgegevens

House of Green
Boomaweg 27A
2681 RH Monster (Westland)
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten