Villatuin met zwembad  

Deze tuin is ontworpen met het royale zwembad als centrale punt. De bewoners wilde graag met het hele gezin royaal kunnen loungen en ontspannen rondom het zwembad en tussen voldoende groen. Deze tuin is een aantal maanden geleden aangelegd en staat nu al kleurrijk en vol te bloeien. Een villatuin heeft altijd zijn eigen specifieke kenmerken en door het grote oppervlakte is het mogelijk om op diverse locaties en niveaus knusse hoekjes te creëren zodat een grote tuin toch een gezellig karakter krijgt.

In het nieuwe ontwerp zijn ruimere terrassen met elk hun eigen intimiteit én meer ruimte voor beplanting en daarmee kleur in de tuin opgenomen. Naast het tuinontwerp is er door House of Green ook advies op het gebied van verlichting, meubilair en parasols gegeven.

Heeft u de wens om een zwembad in uw tuin op te nemen, maar geen idee wat dit doet met de indeling van uw tuin? Onze tuinontwerpers denken graag mee en kunnen diverse opties met en zonder zwembad in uw tuin opnemen in hun tuinontwerpen. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

House of Green
Boomaweg 27A
2681 RH Monster (Westland)
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten