Tuinaccessoires

 

Tuinaccessoires  

Naast tuinontwerp, tuinmeubelen en plantenbakken kunt bij ons ook terecht voor mooie tuinaccessoires: tuinkleden, sfeervolle tuinverlichting, schaduwoplossingen en groeischermen. Omdat er veel uiteenlopende oplossingen zijn kunt u hiervoor het beste contact met ons opnemen of neem voor een selectie van de mogelijkheden een kijkje op onze merkenpagina.

Tuinverlichting

Wanneer u een sfeervolle en functionele tuinlamp of terraslamp zoekt dan bent u bij House of Green aan het goede adres. Wij hebben een select assortiment tuinlampen voor aan de muur of voor op de grond van het Italiaanse Martinelli Luce en het Nederlandse Dexter Design. Los van een mooie tuinlamp kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid verlichtingsplan zodat de mooiste hoekjes, bomen en struiken van de tuin op de juiste wijze verlicht worden.

FLORA trellissen en windschermen

FLORA heeft een uitgebreide collectie van dubbelwandige plantenbakken voor binnen en buiten, waarbij een speciale een speciale inzet de juiste bescherming biedt voor de planten en de waterafvoer reguleert. Naast plantenbakken heeft FLORA ook verschillende groeischermen, de zogenaamde trellissen en windschermen in combinatie met plantenbakken, allemaal leverbaar in een grote variëteit aan maten en kleuren. Maatwerk oplossingen, bijvoorbeeld voor hotels en horeca behoren bij FLORA zeker ook tot de mogelijkheden.

In onze tuinmeubelshowroom kunt u enkele Flora producten bekijken of lees hier meer over FLORA.

Tuinkleden

Bij House of Green hebben we voor ieder type tuin of terras passende tuinkleden. Van hoogwaardig afgewerkte kleden van Gloster of OASIQ loungeset tot de leukste tuinkleden van Pappelina. De Zweedse tuinkleden van Pappelina zijn gemaakt van kunststof dat op ambachtelijke wijze geweven is. De kleden verkrijgbaar in verschillende maten, sterk, duurzaam en een hoge UV bestendigheid. Door het materiaal en het gewicht verschuiven de kleden niet zo makkelijk, wat niet alleen prettig is voor op het terras, maar ook in een kinderkamer of badkamer. Doordat de tuinkleden van Pappelina ook makkelijk te reinigen zijn (en zelfs in de wasmachine kunnen) zijn ze ook heel geschikt voor een woonkamer of keuken. Neem contact met ons op om meer informatie over de collectie van Pappelina te ontvangen.

Contactgegevens

House of Green
Boomaweg 27A
2681 RH Monster (Westland)
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten