Tuininrichting  

Hoe kiest u de juiste tuininrichting?

Een goed ontworpen tuin en een met zorg aangelegd terras vragen om een passende inrichting zodat u optimaal van uw tuin of terras kunt genieten. Als onderdeel van onze totaalaanpak kunnen onze tuinarchitecten ook uw tuin of zakelijke buitenruimte inrichten. Als het gaat om tuininrichting luisteren we naar uw wensen, kijken we naar de indeling van de tuin, uw interieur en maken we de vertaling naar passende tuinmeubelen, plantenbakken en/of tuinaccessoires zoals kunst, tuinverlichting, tuinkleden, buitenkeukens of vuurkorven.

Binnen ons met zorg geselecteerde assortiment hebben we exclusieve design tuinmeubelen, handgemaakte winterharde plantenbakken en design tuinaccessoires. De ene keer vraagt het inrichten van de tuin om een sterk gebaar, de andere keer om een subtiele inpassing van een kleine accessoire.

Zakelijke tuininrichting

Voor het ontwerpen en/of inrichten van zakelijke projecten zoals horecaterrassen, hoteltuinen of buitenruimtes bij kantoren gaat u naar Projectinrichting.

Tuinmeubelen

U wilt uw tuin inrichten met hoogwaardige tuinmeubelen die comfortabel zitten en er tot in de details mooi uitzien. Bij House of Green bieden we alleen (design) tuinmeubelen van de hoogste kwaliteit aan. De merken waar wij onze projecten mee inrichten zijn o.a. Gloster, OASIQ, Skagerak, EMU, Vincent Sheppard en LONC en Weltevree. Met een goed gekozen tuininrichting van comfortabele tuinstoelen of een modulaire loungebank kunt u de beleving van uw tuin of terras versterken en optimaal van uw groene buitenruimte genieten met uw vrienden en familie.

De tuinontwerpers van House of Green zijn continue op zoek naar de laatste trends en bezoeken toonaangevende internationale beurzen. De tuinmeubelen die wij selecteren zijn uniek en geschikt voor tuininrichtingen die net iets extra’s of unieks nodig hebben. Voor ruime terrassen hebben we de meest stijlvolle loungebanken die naar eigen smaak en maatvoering in te passen zijn. Bekijk hier onze pagina over tuinmeubelen of ga direct naar onze merkenpagina.

Plantenbakken

Plantenbakken zijn een essentieel onderdeel binnen de tuininrichting. Ze kunnen het ontwerp van uw tuin versterken of beschutting tegen wind en inkijk bieden op uw terras. Met een uitgebreide collectie van onder andere handgemaakte design plantenbakken Domani en Eternit Swisspearl weten we ieder terras net dat beetje meer te geven.

Door onze ervaring en uitgebreide kennis van planten zijn we ook in staat om u vakkundig te adviseren over de juiste beplanting voor in de plantenbakken. Indien u wenst kunnen we zelfs een heel beplantingsplan op maat maken, passend bij de plantenbakken van uw keuze. En dat niet alleen, door ons de zorg uit handen te laten nemen voorzien we u ook van advies over de juiste voeding en bewatering. Bekijk hier onze pagina over plantenbakken of vind direct de plantenbak of pot die u zoekt op onze merkenpagina.

Tuinverlichting

Tuinverlichting is de kers op de taart in de tuin! Een prachtig bloeiende tuin waarin u ’s avonds en op donkere winterse dagen ook kunt van genieten geeft net dat extra fijne gevoel én kan tevens bijdragen aan de veiligheid van uw woning. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat die ene mooie boom in het middelpunt komt te staan of een border subtiel wordt uitgelicht. Onze tuinontwerpers vertellen graag meer over de mogelijkheden van tuinverlichting. Bekijk ook onze pagina over de tuinverlichting van In-Lite.

Tuinaccessoires

Naast tuinontwerp, tuinmeubelen, plantenbakken en tuinverlichting kunt u bij ons ook terecht voor mooie tuinkleden, design groeischermen en diverse andere tuinaccessoires. Lees op de pagina tuinaccessoires meer over de mogelijkheden of ga direct naar onze merkenpagina.

Contact over uw tuininrichting

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor tuininrichting of een vrijblijvende adviesafspraak kunt u contact opnemen met onze tuinontwerpers via info@houseofgreen.nl of 070-7370747.