Tuininrichting  

Een goed ontworpen tuin en een met zorg aangelegd terras vragen om een passende inrichting zodat u optimaal van uw buitenruimte in Den Haag en omgeving kunt genieten. Als onderdeel van onze aanpak kunnen we ook uw tuin inrichten. Als het gaat om tuininrichting luisteren we naar u wensen, kijken we naar de indeling van de tuin, uw interieur en maken we de vertaling naar passende tuinmeubelen, plantenbakken en/of tuinaccessoires zoals kunst, verlichting, tuinkleden of vuurkorven.

Binnen ons met zorg geselecteerde assortiment hebben we exclusieve design tuinmeubelen, handgemaakte winterharde plantenbakken en design tuinaccessoires. De ene keer vraagt het inrichten van de tuin om een sterk gebaar, de andere keer om een subtiele inpassing van een kleine accessoire.

Tuinmeubelen

U wilt uw tuin inrichten met hoogwaardige tuinmeubelen die comfortabel zitten en fraai zijn om te zien. Bij House of Green bieden we alleen duurzame tuinmeubelen van hoogwaardige kwaliteit van o.a. Gloster, Oasiq, Skagerak, EMU en Vincent Sheppard. Met een goed gekozen tuininrichting van comfortabele tuinstoelen of een modulaire loungebank kunt u de beleving van uw tuin of terras versterken en optimaal van uw tuin of terras genieten met uw vrienden en familie.

De tuinontwerpers van House of Green zijn continue op zoek naar de laatste trends en bezoeken de internationaal toonaangevende beurzen. De tuinmeubelen die wij selecteren zijn uniek en speciaal geschikt voor tuininrichtingen die net iets extra’s of anders nodig hebben. Voor kleine balkons hebben we net die paar opklapbare stoelen gevonden die ook nog lekker zitten. Voor de ruimere terrassen hebben we de meest stijlvolle loungebanken die naar eigen smaak en maatvoering in te passen zijn. Bekijk hier onze pagina over tuinmeubelen of ga direct naar onze nieuwe webshop.

Oasiq_C

Plantenbakken

Plantenbakken zijn een essentieel deel van een tuininrichting. Ze kunnen het ontwerp van uw tuin versterken of u de basis voor beschutting tegen wind en inkijk bieden op uw terras. Met een uitgebreide collectie handgemaakte design plantenbakken weten we ieder terras net dat beetje meer te geven.

Door onze ervaring en uitgebreide kennis van planten zijn we ook in staat om u vakkundig te adviseren over de juiste beplanting. Indien u wenst kunnen we zelfs een heel beplantingsplan op maat maken, passend bij de plantenbakken van uw keuze. En dat niet alleen, door ons u de zorg uit handen te laten nemen voorzien we u ook van advies over de juiste voeding en bewatering. Bekijk hier onze pagina over plantenbakken of vind direct de plantenbak die u zoekt in onze webshop!
Eternit_F

Tuinaccessoires

Naast tuinontwerp, tuinmeubelen en plantenbakken kunt bij ons ook terecht voor mooie tuinkleden, sfeervolle tuinverlichting en diverse andere accessoires. Bekijk hier onze pagina over tuinaccessoires of bekijk onze webshop.

 

Contact over uw tuininrichting

Voor een meer informatie over tuininrichting of een vrijblijvende adviesafspraak kunt u contact opnemen met onze tuinontwerpers in de tuinwinkel aan het Noordeinde in Den Haag via info@houseofgreen.nl of 070-7370747, of kijk op onze webshop.

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Adviesgesprekken op afspraak mogelijk of
kom spontaan langs!