Plantenbakken  

Wanneer u plantenbakken zoekt voor uw tuin of terras, dan bent u bij House of Green aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreide collectie plantenbakken in verschillende maten en gemaakt van hoogwaardige materialen zoals eternit, staal of terracotta.

Door onze ervaring en uitgebreide kennis van planten zijn we ook in staat om u vakkundig te adviseren over de juiste beplanting. Indien u wenst kunnen we zelfs een heel beplantingsplan op maat maken, passend bij de plant- en bloembakken van uw keuze. En dat niet alleen, door ons u de zorg uit handen te laten nemen voorzien we u ook van advies over de juiste voeding en bewatering.

Flora_A

Winterhard en goed voor planten

Onze selectie van handgemaakte winterharde plantenbakken en bloempotten kunnen alle seizoenen buiten blijven staan: de potten en bakken zijn allemaal zeer weersbestendig en verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Door het ademende Eternit, de extra isolerende werking van het terra cotta van Domani, of de speciale inzetbak bij het staal van Flora blijven uw met zorg gekozen planten extra beschermd tegen de weersinvloeden.

Van alle markten thuis

Bij House of Green adviseren we o.a. plantenbakken van Eternit, Flora, Domani. Achter al deze merken zit een verhaal dat aansluit op dat van House of Green. De plantenbakken van Eternit zijn duurzaam en speciaal ontwikkeld voor de moeilijke weersomstandigheden en hebben 10 jaar garantie op vorstschade. FLORA heeft een uitgebreide collectie van dubbelwandige plantenbakken voor binnen en buiten, waarbij een speciale een inzet de juiste bescherming biedt voor de planten. Domani heeft een bijzondere design collectie aan hoogwaardige terracotta plantenbakken en vazen waarmee u binnen en buiten kunt laten samensmelten.

Eternit_F

Van particuliere tuin tot pleininrichting

Bij House of Green hebben we plantenbakken en bloempotten in verschillende maten, variërend van 20cm tot wel 140cm doorsnede, passend voor ieder privé terras tot openbaar plein. Indien u voor uw tuin of terras een afwijkende vorm of maat wenst, dan is dat in veel gevallen mogelijk. Onze tuinontwerpers denken daarin graag me u mee en ontwerpen tevens zelfs houten of cortenstalen plantenbakken op maat.

Contact

Indien u vragen heeft over de keuze van plantenbakken, neem dan gerust contact op met onze tuinontwerpers en adviseurs. Voor een vrijblijvende adviesafspraak kunt u contact opnemen met onze tuinontwerpers via info@houseofgreen.nl of 070-7370747.