Tuinontwerp  

U wilt het maximale halen uit de mogelijkheden van uw tuin, balkon of terras?

De tuinarchitecten en tuinontwerpers van House of Green in Den Haag helpen u graag met een creatief tuinontwerp dat aansluit op uw wensen, woning en omgeving. Ieder tuinontwerp van ons is uniek en onze werkwijze biedt vele voordelen. Indien gewenst bieden we een complete ontzorging inclusief de tuinaanleg, tuinmeubeladvies en leveren van bijpassende tuinmeubelen. Maar indien gewenst kunnen we ook alleen een tuinontwerp maken.

 

De werkwijze van House of Green

Onze tuinarchitecten zijn specialisten op het gebied van stedelijke buitenruimtes, groot en klein, hoog en laag, zowel particulier als zakelijk. Onze tuinarchitecten hebben toegang tot een groot netwerk van vakkundige en ervaren architecten en hoveniers in en rond de grote steden Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Wij bieden u volledige vrijheid en de mogelijkheid om naar eigen tempo en budget uw ideale tuin te laten aanleggen.

 

Een duidelijk stappenplan

Bij een tuinontwerp van House of Green doorloopt uw tuinarchitect samen met u een duidelijk stappenplan waarbij u zelf kunt aangeven of u alleen een tuinidee wenst of een volledig tuinontwerp en begeleiding bij de tuinaanleg.

Alles begint met een vrijblijvende kennismaking. U komt bij ons in de tuinontwerpstudio voor een adviesgesprek. Samen bespreken we dan uw wensen en de daarbij behorende mogelijkheden. Daaropvolgend nemen we de functionele eigenschappen van de tuin en omgeving op. Deze informatie werken we uit tot conceptontwerpen die we persoonlijk toelichten.

In de stappen daarna worden de concepten tot een schetsontwerp uitgewerkt. Later worden details toegevoegd tot een definitief tuinontwerp inclusief materialisatie en beplantingsplan ontstaat. Na de oplevering van het ontwerp begeleiden we bij de aanbesteding en aanleg. Zo weten u en wij zeker dat uw tuinontwerp naar wens gerealiseerd wordt. Hier kunt u het volledige stappenplan bekijken.

 

Tuinontwerp mogelijkheden

Wanneer u geïnteresseerd bent in een kennismaking en de tuinideeën van onze tuinarchitecten, dan maken we graag een afspraak voor een kennismaking. Tijdens onze kennismaking zullen we uw wensen bespreken en zullen wij u uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier, info@houseofgreen.nl of 070-7370747. Een spontaan bezoek brengen kan ook van dinsdag t/m zaterdag op het Noordeinde 102 in Den Haag. De koffie staat klaar!

 

Meer informatie

We hebben hier een aantal veelgestelde vragen op een rij gezet. Indien u geïnspireerd of overtuigd wil worden door de tuinen die we al ontworpen hebben dan kunt u hier ons portfolio bekijken. Of u kunt meer lezen over onze werkwijze en hoe we zorgen dat u het perfecte tuinontwerp krijgt.

Contactgegevens

House of Green
Noordeinde 102
2514 GM Den Haag
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag: open op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Adviesgesprekken op afspraak mogelijk of
kom spontaan langs!