Tuinontwerp  

U wilt het maximale halen uit de mogelijkheden van uw zakelijke buitenruimte, publieke ruimte of particuliere tuin?

De ontwerpers van House of Green helpen u graag met een creatief, duurzaam en doordacht ontwerp dat aansluit op uw wensen en de mogelijkheden van de ruimte. Ieder ontwerp van House of Green is uniek en onze werkwijze biedt vele voordelen.

De werkwijze van House of Green.

Onze ontwerpers zijn specialisten op het gebied van uiteenlopende groene buitenruimtes; groot en klein, hoog en laag, verticaal en horizontaal, zowel zakelijk, publiek als particulier. Bij een goed ontwerp zijn de juiste balans, de (functionele) vlakverdeling en het creëren van mooie zichtlijnen essentieel.

Bij House of Green zijn wij bewust van het belang van zoveel mogelijk groen in het project. De toepassing van de juiste planten, bomen en heesters zorgen voor een goede biodiversiteit en verkoelen de omgeving.

Om die reden is een kloppend beplantingsplan – waarbij rekening wordt gehouden met de omgeving, de diverse eigenschappen van de planten, de onderlinge verhoudingen en de seizoenen – een belangrijk onderdeel van het ontwerp.

Daarnaast is wateropvang en/of -afvoer erg belangrijk. Met handige, duurzame en praktische oplossingen zorgen wij voor een creatief en groen plan voor uw project.

Lees hier meer over onze werkwijze

House of Green werkt samen met professionele partners en leveranciers. Hiermee kunnen wij voor ieder project creatieve, groene en unieke ideeën en oplossingen ontwerpen.

Een duidelijk werkwijze met bijbehorend stappenplan.

Bij een ontwerp van House of Green doorloopt de ontwerper samen met u een duidelijk stappenplan waarbij we gezamenlijk bepalen welke stappen wel of niet en wanneer uitgevoerd worden. U ontvangt bij ons altijd een persoonlijke offerte op maat waarin duidelijk alle stappen en bijbehorende kosten vermeld staan. Hierdoor komt u tijdens het ontwerpproces niet voor verrassingen te staan.

Hier kunt u onze werkwijze verder bekijken.

Bent u benieuwd naar de ideeën en mogelijkheden voor uw project?

We maken graag een afspraak om kennis te maken.
Neem vrijblijvend contact met ons op via info@houseofgreen.nl of 070 – 737 07 47.

Contactgegevens

House of Green
Boomaweg 27A
2681 RH Monster (Westland)
Telefoon: 070-7370747
Email: info@houseofgreen.nl

Openingstijden en afspraken

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten