Tuinontwerp  

U wilt het maximale halen uit de mogelijkheden van uw tuin, terras of zakelijke buitenruimte?

De tuinarchitecten en tuinontwerpers van House of Green helpen u graag met een creatief en doordacht tuinontwerp dat aansluit op uw wensen, woning en de omgeving. Ieder tuinontwerp van House of Green is uniek en onze werkwijze biedt vele voordelen. Indien gewenst bieden we een complete ontzorging inclusief de tuinaanleg, tuinmeubeladvies en leveren wij hoogwaardige tuinmeubelen en plantenbakken.

De werkwijze van House of Green

Onze tuinarchitecten zijn specialisten op het gebied van uiteenlopende buitenruimtes, groot en klein, hoog en laag, zowel particulier als zakelijk. Onze tuinontwerpers hebben toegang tot een groot netwerk van vakkundige en ervaren architecten en hoveniers in en rond de grote steden Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Bij een goed tuinontwerp zijn de juiste balans, vlakverdeling en het creëren van mooie zichtlijnen essentieel. Maar ook een kloppend beplantingsplan waarbij rekening gehouden wordt met de omgeving van de tuin en de seizoenen is een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp. Lees hier meer over onze werkwijze.

Een duidelijk stappenplan

Bij een tuinontwerp van House of Green doorloopt uw tuinarchitect samen met u een duidelijk stappenplan waarbij we gezamenlijk bepalen welke stappen wel of niet en wanneer uitgevoerd worden. U ontvangt bij ons altijd een persoonlijke offerte op maat waarin duidelijk alle stappen en bijbehorende kosten vermeld staan. Hierdoor komt u tijdens het ontwerpproces niet voor verrassingen te staan.

Alles begint met een vrijblijvende kennismaking. Eén van onze tuinontwerpers bespreekt dan uw wensen en de daarbij behorende mogelijkheden. Daaropvolgend nemen we de functionele eigenschappen van de tuin of terras en omgeving op. Deze informatie werken we uit tot een conceptontwerp in 2D en 3D die we persoonlijk toelichten. Door deze manier van presenteren krijgt u een heel compleet beeld van het eindresultaat en kunt u dus tijdig en goed onderbouwt wijzigen of voorkeuren aangeven.

In de stappen daarna werken we toe naar een definitief ontwerp. Alle details worden toegevoegd inclusief materialisatie en een beplantingsplan. Na de oplevering van het ontwerp begeleiden we bij de aanbesteding en aanleg. Zo weten u en wij zeker dat uw tuinontwerp naar wens gerealiseerd wordt. Hier kunt u het volledige stappenplan bekijken.

Tuinontwerp mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de ideeën en mogelijkheden van onze tuinontwerpers? Dan maken we graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens onze kennismaking horen we graag uw wensen en zullen wij u uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen en maken een offerte op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaand contactformulier, info@houseofgreen.nl of 070-7370747.

  Meer informatie

  We hebben hier een aantal veelgestelde vragen op een rij gezet. Indien u geïnspireerd of overtuigd wil worden door de tuinen die we al ontworpen hebben dan kunt u hier ons portfolio bekijken. Ook kunt u meer lezen over onze werkwijze en hoe we zorgen dat u een origineel en kloppend tuinontwerp én hiermee de voor u perfecte tuin krijgt!

  Contactgegevens

  House of Green
  Boomaweg 27A
  2681 RH Monster (Westland)
  Telefoon: 070-7370747
  Email: info@houseofgreen.nl

  Openingstijden en afspraken

  Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17.30 uur
  Zaterdag en zondag: gesloten