Werkwijze  

De tuinarchitecten van House of Green zijn specialisten op het gebied van uiteenlopende buitenruimtes, groot en klein, en hebben toegang tot een groot netwerk van vakkundige en ervaren architecten en hoveniers. Wij bieden u uiteraard volledige keuzevrijheid en de mogelijkheid om naar eigen tempo en budget uw ideale tuin te laten realiseren, op deze pagina leest u meer over onze werkwijze.

1. Persoonlijk ontwerp naar eigen wensen en budget

Door te kiezen voor een tuinontwerp van House of Green verzekert u zich van een ontwerp dat door uw persoonlijke tuinontwerper volledig wordt afgestemd op uw eigen wensen, budget, uitgangspunten en omgeving. U krijgt dus altijd een ontwerp op maat. Bij een goed tuinontwerp zijn de juiste balans, vlakverdeling en het creëren van mooie zichtlijnen essentieel. Maar ook een kloppend beplantingsplan waarbij rekening gehouden wordt met de omgeving van de tuin en de seizoenen is een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp.

2. Duidelijke afspraken vooraf

Na een vrijblijvende kennismaking maken we duidelijke afspraken met u over het proces, het resultaat dat u kunt verwachten en de daarbij behorende kosten. Door deze duidelijke afspraken weet u vooraf waar u aan toe bent en komt u tijdens het ontwerpproces of achteraf niet voor verrassingen te staan.

3. Volledige ontzorging

Indien u kiest voor een tuinontwerp van House of Green geniet u van persoonlijke begeleiding tot na de uitvoering van uw tuinontwerp. Wij lichten het concept en de details van het tuinontwerp toe aan de hovenier en helpen bij de offertebeoordeling. We bespreken de voortgang en ontwikkelingen. Onze rol van ontwerp tot realisatie wordt uitgebreid uiteengezet in ons stappenplan.

14.0018_E

4. Professionele tuinontwerpen met 3D impressies en visualisaties

De tuinontwerpers van House of Green maken eigentijdse tuinontwerpen en werken de digitale plattegronden tot in detail uit. Wij realiseren ons echter dat niet iedereen zich een voorstelling kan maken bij een plattegrond. Daarom krijgt u tijdens de ontwerpfase ook uitgewerkte 3D impressies van uw tuinontwerp. Op deze wijze creëren we een zo realistisch mogelijk beeld van uw nieuwe tuin en wordt het eindresultaat helder in beeld gebracht.

5. Keuzevrijheid bij de selectie van de beste hoveniers

Voor de uitvoering bent u vrij om te kiezen door welke hovenier u het tuinontwerp wilt laten uitvoeren. Uiteraard kunnen wij u in contact brengen met één of meerdere hoveniers in onze regio van wie wij zeker weten dat zij de service en kwaliteit leveren die wij belangrijk vinden. U kunt er ook voor kiezen om de aanleg zelf te realiseren.

6. Specialist in het ontwerpen  van uiteenlopende buitenruimtes, groot en klein

De tuinontwerpers en tuinarchitecten van House of Green zijn specialist op het gebied van uiteenlopende buitenruimtes, voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Door de vele jaren ervaring, continue bijscholing en onze creativiteit zijn we in staat om voor iedere buitenruimte een functionele en mooie indeling te creëren. Daarbij maakt het niet uit of het om een particuliere tuin van een aantal vierkante meter gaat of een plein van meer dan 1000m2. Iedere ruimte is voor ons uniek en brengt zijn eigen uitdagingen en mogelijkheden!

7. Toegang tot breed netwerk van tuin- en landschapsarchitecten

Het maken van een tuinontwerp is een interactief proces en daarbij is het belangrijk dat er een persoonlijke klik is tussen u en de tuinarchitect of ontwerper. House of Green heeft een groot netwerk en een enthousiast team van tuinontwerpers en tuinarchitecten. Ieder met een eigen stijl en specialisatie. Wij stellen ze tijdens een kennismaking graag aan u voor.

8. Integrale aanpak inclusief inrichting en aankleding

Een ander voordeel van onze werkwijze is de modulaire aanpak. U bepaalt dus zelf wat u wel en niet wenst. Indien u een tuinontwerp door House of Green laat verzorgen kijken we, indien u dat wenst, gelijk met u mee voor een passende inrichting en aankleding van uw tuin. U geniet daarbij ook van interessante kortingen op producten uit ons assortiment.

9. Duurzame tuinen

Bij House of Green zijn we bewust van het belang van zoveel mogelijk groen in de tuin. De toepassing van de juiste planten en bomen zorgen voor een betere biodiversiteit en verkoelen de omgeving. Daarnaast is wateropvang en/of hemelwaterafvoer erg belangrijk i.v.m. de hoeveelheid regen van tegenwoordig. Met handige oplossingen en door in het ontwerp na te denken over duurzame oplossingen zorgen wij voor een zo duurzaam mogelijke tuin. Wij kunnen uw tuin middels NL Tuinlabel tevens een label gegeven waarbij net zoals bij uw woning uw tuin een duurzaamheidscijfer krijgt. Vraag onze tuinontwerpers naar meer informatie over het NL Tuinlabel.

 

Wilt u direct een vrijblijvende afspraak maken om de mogelijkheden voor uw tuin, terras of zakelijke buitenruimte te bespreken? Of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@houseofgreen.nl of 070-7370747.

Indien u meer informatie wenst, dan kunt u ons portfolio bekijken of naar de veelgestelde vragen gaan.